Nytt trenings tøy

God kveld alle sammen! 

Har dere alle en fin helg? I sure am... =) Jippi, elsker dager hvor jeg kan slappe av og bare være meg selv, ikke minst planlegge litt hvordan uken kommer til å bli.. I skrivende stund sitter jeg og nyter ebay surfing/ film mens jeg nyter den herlige blandingen av tyrkisk yoghurt og ananas biter... Nam, det er virkelig favoritt maten min fortiden. Selvsagt er dette bare kose mat eller en del av frokosten om morningen. Den er både sunn, lett å lage men aller viktigst kjempe godt! Sorry for det "ufokuserte trynet" på bilde, jeg gadd rett og slett ikke å ta flere bilder, pluss at jeg ikke følte meg helt i topp form... Haha, late meg!

Jeg var innom H&M og fant denne fantastiske trenings toppen som jeg ikke klarte å ligge unna.. Den var det jeg lette etter, en frisk farge med passe lengde! Ikke minst var den billig! Jeg betalte 149,- for den, for de som lurte... Jeg gikk også innom sports butikken og kjøpte en kort trenings bukse, lommen er på siden og ikke rett "på rompa", om dere skjønner! Veldig praktisk og vil gjøre mindre vondt nå nøkkelen ligger oppi! Hehe! 

Mmmmm, beste kose måltid! Nå skal jeg bare slappe av, og nyte resten av kvelden! I morgen blir det tidlig trening, kan ikke vente! Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like trening. Jeg har altid vært en mer danse jente om dere skjønner! Men dette er jo kjempe gøy!

Hva gjør dere? 

xox Dajana

3 kommentarer

Postet av: silgre - silje !!
Dato: 26.01.2013 Klokken: 22:40 - http://www.silgre.blogg.no


fine bilder;)

tusen takk for kommentaren på min blogg:D
Postet av: silgre - silje !!
Dato: 26.01.2013 Klokken: 23:12 - http://www.silgre.blogg.no


Sv; er ikke mitt skjerf, er broren min sitt, har utrolig lyst på et slik jeg også, men er så heldig at jeg har en kjempe snill bror slik at jeg kan låne hans vist jeg spørr!
Postet av: LINDA JOHNSEN
Dato: 27.01.2013 Klokken: 02:33 - http://lindahjohnsen.blogg.no


kult

Skriv en ny kommentar