Vi hadde det topp, men alt endte blodig!

Hei på dere!

Jeg må beklage dårlig blogging den siste uken.. Jeg har vært på hyttetur, noe som var fantastik gøy! Vi koste oss med aking, bastu og snø bading for å nevne noe! Haha, noe så morsomt! Her er noen bilder fra turen...Ett av høydepunktene var da vi skulle komme oss opp på toppen av fjellet... Og veien var ikke måkt! Haha! Vi hadde det kjempe gøy med å prøve den nye 4-hjulstrekkeren, men klarte desverre ikke å komme opp! Så vi ble sittende i bakken å vente på at traktormannen skulle komme til unnsettning! Det var virkelig en flott om morsom start på hytteturen vår! hihi! 


På turen hjem møtte vi tre stk vakre elg! De er så skjønne! Jeg klarte ikke å fange den siste...

 

Men skal si at dagen jeg dro hjem endte helt traumatisk! Kort fortalt, ble min kjære Lilli (hund, for de som ikke vet hvem Lilli er) skadet ved å leke med en jakt hund. Jakt hunden er mye større enn Lilli og det gikk nok litt villt for seg. De løp fritt og lekte mens bilen ble pakket og klar, i det jeg hørte hyl og knurring, slapp jeg alt jeg hadde og spurtet mot Lilli! Jakt hunden ble helt sjokkert og trakk seg unna, mens Lilli var fly forbanna og knurret mot jakt hunden. Jeg skulle ta en titt på henne for å se om alt var ok, da det plutselig sprutet blod i alle kanter! Jeg fikk helt panikk, og ropte på hjelp! Jeg klarte ikke å se hvor alt blodet kom fra, men det sprutet fra nesen hennes! Min kjære bebi, var i sjokk og forvirret over hva som skjedde med henne. Jeg fikk heldigvis hjelp av eierne til jakt hunden, og det så ut til at hun bare hadde fått en liten rift i nesen. Vi klarte ikke å se noen tydelige skader... Men jeg skal si at jeg ble livredd, jeg var dekket i blod, og det så ikke ut til å stoppe. Ett øyeblikk trodde jeg at hun skulle dø! Men etter å vente lenge, så det ut til å gi seg, ihvertfall ble alt mye mindre blodig... da vi satt oss i bilen for å kjøre hjem, nektet Lilli å sitte i buret sitt, så det ble til at hun lå på fanget mitt og sov hele veien hjem...

Stakkars jenta mi! Jeg vet at jakt hunden ikke mente noe vondt, og alt skjedde så fort, at det var umulig å få med seg hva som skjedde. Jeg takker Gud for at hun er helt fin og ingen varige men. Hun ble bare trøtt og sliten etter å ha mistet så mye blod. Heldigvis ser alt bra ut nå.

Men som dere da forstår så har jeg ikke hatt helt tid til å tenke på blogging, da jeg også har vært urolig etter hendelsen.. Ikke minst så har jeg hatt enormt mye annet å gjøre også.. Jeg håper dere forstår!  

Håper dere alle har hatt det fint! 

xoxo Dajana

 

2 kommentarer

Postet av: LINDA JOHNSEN
Dato: 05.02.2013 Klokken: 07:09 - http://lindahjohnsen.blogg.no


så fine bilder
Postet av: DIDIFASHION
Dato: 08.02.2013 Klokken: 17:53 - http://didifashion.blogg.no/


LINDA JOHNSEN: Tusen takk! =)

Dajana

Skriv en ny kommentar