Blogg

Klar for hytte tur!

Hei Hei!

Wow, det er sent, og jeg er endelig ferdig med å pakke! I morgen reiser jeg tidlig på hytte tur... Vi skal kose oss masse med mat, ski tur, og sene kvelder med prat og kos! Det skal bli så koselig. Jeg kan knapt vente til å se min skjønne Lilli løpe på fjellet, gjett om hun skal kose seg! Haha! 

Er ikke denne genseren fiiiin? Jeg kjøpte den i går hos Vero Moda. Den kommer til å bli perfekt mot våren med armygrønn bukse og smykker til! 

Her er mitt reisefølge, trofast Louis Vuitton Keepal i str 60, for de som lurer... Og min vakre Noe... Selvfølgelig klarte Lilli og lure seg inn på bildet... hihi

Det er så morsomt hver gang jeg skal noen steder... Når jeg tar frem min Keepal, så skjønner hun altid at det er noe på gang.. Bare se på bildet jeg tok av henne mens jeg pakket... Hun håper hver gang at hun skal få bli med... Min skjønne! <3

Da er jeg klar for å legge meg, blir en lang kjøretur i morgen, så her gjelder det å få seg litt søvn! 

Håper dere alle har hatt en fin tirsdag!? 

God natt alle søte! Sov godt! 

xoxo Dajana

 

Weekend almost over...

Tjooheii...

Jeg ville bare stikke innom for å høre om alle har hatt en fin helg så langt? For de som vil vite, så har jeg hatt en ganske fin helg, slappet av med venner og gjort litt små shopping, samt bakt kake og for ikke å glemme trent! 

/ Genser - By Malene Birger / Kjede - Vero Moda / Skjerf - Zara / Bukse - Highwaist Vero Moda

Nå sitter jeg og koser meg med et blad og drikker en egen sammensatt smootie med en twist! Den ble virkelig god! Om det er noen som vil ha oppskriften, let me know! =) Kjedet jeg har på meg er nytt og kommer fra Vero Moda, for de som er interesserte. Dere får alle kose dere av hva som er igjen av helgen før en ny uke starter... Tiden går alt for fort! Kos dereeee! 

Kos og Klem til dere kjære lesere <3 

xoxo Dajana

Nytt trenings tøy

God kveld alle sammen! 

Har dere alle en fin helg? I sure am... =) Jippi, elsker dager hvor jeg kan slappe av og bare være meg selv, ikke minst planlegge litt hvordan uken kommer til å bli.. I skrivende stund sitter jeg og nyter ebay surfing/ film mens jeg nyter den herlige blandingen av tyrkisk yoghurt og ananas biter... Nam, det er virkelig favoritt maten min fortiden. Selvsagt er dette bare kose mat eller en del av frokosten om morningen. Den er både sunn, lett å lage men aller viktigst kjempe godt! Sorry for det "ufokuserte trynet" på bilde, jeg gadd rett og slett ikke å ta flere bilder, pluss at jeg ikke følte meg helt i topp form... Haha, late meg!

Jeg var innom H&M og fant denne fantastiske trenings toppen som jeg ikke klarte å ligge unna.. Den var det jeg lette etter, en frisk farge med passe lengde! Ikke minst var den billig! Jeg betalte 149,- for den, for de som lurte... Jeg gikk også innom sports butikken og kjøpte en kort trenings bukse, lommen er på siden og ikke rett "på rompa", om dere skjønner! Veldig praktisk og vil gjøre mindre vondt nå nøkkelen ligger oppi! Hehe! 

Mmmmm, beste kose måltid! Nå skal jeg bare slappe av, og nyte resten av kvelden! I morgen blir det tidlig trening, kan ikke vente! Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like trening. Jeg har altid vært en mer danse jente om dere skjønner! Men dette er jo kjempe gøy!

Hva gjør dere? 

xox Dajana

Favoritter for øyeblikket

Hei på dere!

Håper dere alle har det bra? Er dere klare for helg? Gjett om jeg er, i helgen skal jeg kose meg og slappe av, hva er vel bedre enn det? hihi! 

Jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter akkurat nå! OPI neglelakken er absolutt en av mine favoritter, jeg kjøpte den for snart ett år siden, og synes den er så tidløs i fargen. Jeg bare elsker den! Ikke minst holder den seg ganske fint... Det er jo ett pluss! For hvem synes ikke det er super irriterende om neglelakken flasser av etter bare noen få dager! I sure hate that! Ett av mine favoritt merker når det kommer til både sminke og neglelakk er Chanel.. Ah! De er altid så fine i fargene og måten de er laget på! Jeg har ett lite lager med forskjellige farger fra Chanel og jeg blir aldri lei... 

Smykke fra Zara er også noe jeg bruker ekstremt mye i den senere tid... Den fresher opp antrekket på ett vis,  uansett om jeg har på meg en enkel genser... 

/ Neglelakk - OPI og Chanel // Kjede - Zara // Leppestift  - Dior /

Dere får fortsatt ha en fiiiiin torsdags kveld skjønninger! 

Hva er deres favoritter akkurat nå? 

 

XOXO Dajana


Penguin love

Heiiii jaa!

Nå er det dags for å ta det med ro! Jeg har fått unnagjort ett par små ting, der i blant fikset neglene. Altid like deilg å file neglene og sette på en ny farge.. Men tilbake til hva jeg ville blogge om, mitt nye pingvin deksel! Den er bare så søt! Ikke minst veldig fresh i fargen, PINK! 

/ Genser og kjede - Zara // Bukse - Vero Moda /Er den ikke søt ?? I just love it! =)

Dere får kose dere videre i kveld! 

xox Dajana

 

Relax after workout

God kveld alle søte!

For en dag det har vært! Alt har gått i ett kjør, og endelig kan jeg si at jeg kan slappe av! Godt blir det! 

For litt siden bestemte jeg meg for å melde meg inn på SATS, og jeg angrer ikke ett sekund! Det er så motiverende å trene! Jeg har prøvd lenge med å starte å trene, men har ikke helt lykkes... Før nå! Det hjelper å ha noen du kan trene med, om du selv ønsker å starte. Men jeg har funnet ut at å ha mål for hva jeg ønsker å oppnå sier alt! Mitt mål er å bli sterkere i kroppen, og få en bedre kondisjon... Man må begynne å se litt fremover, når jeg blir 50 år, da vil jeg fortsatt være i "topp form"... 

Start alt med små skritt... Det beste med trening er jo at om en liten stund så vil du begynne å se resultater... Jeg har begynt å føle meg mer utholdende, og takler mer styrke! Men ettersom jeg har store problemer med håndleddene, så får jeg ikke trent armer før jeg har blitt bedre i leddene. Det er kjempe trist men jeg må bare leve med at jeg har fått disse problemene.


Godt med kvelds mat, som består av Cottage Cheese, tyrkisk yoghurt, tomat, og kjøtt biter.


Hva mener dere om trening? 

 

God natt alle sammen <3 

xoxo Dajana

Blue for spring

Hei skjønne!
Som jeg nevnte i går, så har jeg tenkt til å blogge litt igjen... Av den grunn var det ikke lett å finne ut hva det "første innlegget" skulle være.. Derfor valgte jeg helt "random" og poste ut dette bilde... Blått er helt klart en av mine vår farge favoritter... Vår 2013 skal bestå i blue jeans i overdeler og underdeler, med gjærne farger som coral, turkis, gul og andre herligheter! Jeg kan ikke vente til snøen begynner å smelte og trærne gror blader igjen.. Men nå får jeg klare med meg kulde og snø i noen måneder til... Akk... That's life!

Håper dere har en fin helg!

XOXO Dajana

Starte å blogge igjen??

Hei på dere!

I skrivende stund sitter jeg å tenker frem og tilbake på hvordan jeg skal starte den første settningen... Jeg er tilbake bitches... Lenge siden! Eh..... Vel som dere skjønner er det lettere sagt enn gjort! Først av alt har jeg ikke blogget på snart ett år, og mye av det skyldes rett og slett at jeg ikke gidder. Jeg trodde ikke at jeg kom til å starte heller.. Men av en eller annen grunn, ville jeg se om bloggen min fortsatt eksisterte. Sjokkerende nok gjorde den det! Det jeg la merke til var at jeg hadde mottatt mange meldinger fra folk som savner meg etter ett års fravær... Dette fikk meg rett og slett motivasjonen tilbake, og jeg har bestemt meg for at jeg vil starte å blogge igjen for dere søte lesere! Jeg vil også si takk for de av dere som har kommet innom bloggen og kommentert, til tross for mitt fravær! Takk skjønninger! 

Fra nå av håper jeg at det blir mye bedre blogging enn tidligere... =)

xoxo Dajana

 

Pink and Polkadots

Hei på dere! Nå er det noen dager siden jeg blogget, og alt er pga blogg.no. Har hatt problemer med å få opp siden! Akk, men finally fungerer alt igjen... Håper dere alle har det fint? Og er klare for påske? Håper været holder seg, for da blir det kose tid ute i solen! 

Uansett, forrige uke bestilte jeg dette dekselet fra handelsportalen.no. Rask levering, bare tre dager, var den i posten. Jeg er super fornøyd! Blir så glad av å se på mobilen, happy happy! 

xoxo Dajana

Min første treningsøkt!

Jeg har vært kjempe flink i dag. På morningen tok jeg på joggeskoene og gikk fort i en halv time! Jeg er ikke den som trener, men må begynne å tenke på helsen og årene fremover. Jeg vil ha en god helse også når jeg er 50!

Jeg må si at det var forfriskende å starte dagen med trening. Føler at jeg har gjort noe veldig nyttig for kroppen min! Det er godt!

Fra og med nå skal jeg være flink til å jogge!

Har dere noen trenings tips? :)

Xoxo Dajana

I want!!

God dag alle kjære! 

Hvordan har dagen deres vært? Jeg har vært en tur hos legen for å få mer tabletter. Jippi, gjør ikke noe annet enn å proppe i meg tabletter =( 

Uansett, jeg ville vise dere disse to tingene jeg bare må ha! Elsker fargene! 

What do you think? 

Kos dere videre! 

xoxo Dajana

Homemade bracelet

God søndag alle sammen! Dagen i dag har vært helt herlig. Solen satt høyt på himmelen og varmet kjempe godt. Jeg satt ute og dekket bordet fullt med perler. I dag var jeg i perlemodus! Jippi! Det var kjempe skjønt å kose seg ute med en kopp kaffe og perler for hånden. 

Kan jeg be om noe mer, neeeeei! 

Hva synes dere om resultatet? Rosa er veldig enkelt, men det kan være litt greit det også! Elsker det blå... Minner meg om havet...

Dere for fortsatt ha en kjempe fin søndag! 

xoxo Dajana

Mine favoritter akkurat nå

Tjoheeei alle sammen! 

Har alle en fin helg? Jeg har det bra, etter forholdene vel og merke... Har så lyst å vaske bilen min, både innvendig og utvendig. Men jeg kan ikke pga disse mongo hendene! Blir så irritert, kan ikke gjøre noe som helst... Får håpe det snart blir bra. Kan ikke gjøre noe annet enn å smøre meg med tålmodighet! Yey! 

Her har dere noen av mine absolutt beste ting. Jeg kjøpte det flotte lyset fra Voluspa, det lukter helt himmelsk! En duft av aprikos og noe godis aktig... Jeg elsker denne! Kjede med strass er fra H&M, mens det andre er fra Cubus. Jeg går med disse stort sett hele tiden! En av de tingene jeg elsker aller mest, er neglelakken til Essie. Denne fargen er som bubblegum! I loooove. En lett rosa pastell farge som jeg kommer til å bruke masse fremmover. 

Hva er deres favoritt ting akkurat nå? 

xoxo Dajana

Kosemose tid

God kveld alle! 

Jeg og bebi sitter hjemme og koser litt... Elsker våre kose stunder, noe det er mange av! Herlig! Nå venter vi på kjæresten, han kommer snart hjem! Gleder meg <3 Men i mellom tiden skal vi gå en lang tur ute. Du og jeg og vi to.... trallalla! 

Håper dere alle har en strålende torsdag! Kos dere videre... 

xoxo Dajana

Min Hermes...Juhuuu alle sammen! 

Her får dere se hva jeg kjøpte fra Hermes butikken, for litt siden. Jeg valgte i svart, bare fordi jeg vil ha mulighet til å bruke armebåndet til alt! Synes orange er kjempe fint, men svart er tidløst. Jeg var nødt til å kjøpe den minste str, slik at armebåndet sitter ordentlig på. 

Hva synes dere? 

I just love it! 

xoxo Dajana

Kjøpe eller ikke?Heiiiii

Det er så koselig å pynte tlf sin, og etter som jeg mistet mitt forrige deksel og mobil forrige uke. Blir jeg nødt for å finne ett nytt. Jeg har sett på disse to beby søte dekslene fra handelsportalen.no. 

Hvilken skal jeg velge? 

xoxo Dajana

 

I Love Snake Print

Hei solstråler! Hvordan står det til med dere i dag? For en fantastisk dag det er! Jeg går på cloud 7, er så fornøyd med alt! Været er topp, livet er topp, kan en forvente noe mer? Eneste som ikke er helt på topp, er mine små hender, de gjør fortsatt vondt, men jeg er positiv hele veien! Det vil bli bra! =) 

Det er helt utrolig hvordan alt kan snu seg. Forrige uke hadde jeg max uflaks, og følte meg litt "lost". Men denne uken har alt løsnet seg, har fått ny tlf, og da er alt reddet! Det er helt forferdelig hvor avhengige vi er av tenkologi, I love! Men sånn er det bare.

Uansett, jeg skulle vise dere de nye buksene fra H&M, I love snake print... Disse sitter utrolig godt på, og prisen er helt utrolig, 199,- Gleder meg til å bruke disse buksene med sandaler og en helt enkel hvit T-shirt. Simple and elegant... 

Smykket er også fra H&M. 

Håper dere alle får en kjempe fin dag, kos dere masse! 

 

xoxo Dajana 

Hva har jeg kjøpt?Hei alle skjønne! 

Hvordan har dere det i dag? Jeg hatt en rolig dag, med en lang gåt tur i solen med min lille skjønne bebi... Det er helt fantastisk når solen skinner. Takk, endelig er våren her! 

Se hva jeg har kjøpt? Det er en liten stund siden, men har bare ikke rukket å vise dere.

Er det noen som kan gjette hva jeg har kjøpt? 

xoxo Dajana

Lara Bohinc ScarfHei, stikker en tur innom bloggen for jeg tengte å vise dere en av mine "vil ha" ting, akkurat nå! Disse skjerfene fra Lara Bohinc, er kjempe fine! Men prisen er litt høy, ettersom jeg vil ha alle! Den gule fargen er sååå fin. I die...

Hva synes dere?

Det er alt jeg klarer å skrive til dere, nå gjør hendene mine ekstremt vondt... Dessverre =(  

Kos dere masse i kveld, kjære lesere!

xoxo Dajana

I like this Outfit

God morgen alle sammen! 

En ny uke er startet, og jeg har fysio. time i dag, senere på ettermiddagen. Gruer meg veldig da smertene er utholdelige... Det værste er at jeg føler at jeg føler ingen bedring, så nå er det siste sjanse før jeg blir nødt til å begynne med en annen type behandling... Akk, så slitsomt. 

Uansett, jeg vil dele ett outfit bilde som jeg tok i fjord. I like... 

Håper dere alle får en kjempe fin mandag. Wish me good luck today! 

xoxo Dajana

Live my life...

 

Hei på dere! Ville bare titte innom, og dele denne sangen med dere. Synes refrenget er kjempe søtt. Så nå sitter jeg hjemme og lytter til denne sangen, mens jeg koser meg på nettet, med smågodt på fanget! Åh, jeg elsker søndager! 

Håper dere har kost dere i helgen, and still do! 

Peace and loooove 

xoxo Dajana

Middags Antrekk


God søndag alle søte lesere! Her får dere litt av antrekket jeg hadde på meg i går, da jeg og min kjære var ute og spiste middag. Beklager dårlig kvalitet, men gikk veldig fort i svingene!  

Jakken er fra By Malene Birger, kjede fra H&M, Blusen er fra B-Young

Ps; Legger dere merke til noe "spesielt" på bildet? Hint; H*****.......

 

Dere får alle ha en kjempe fin søndag, og kos dere masse! 

xoxo Dajana

Flower power pantsJeg elsker dette antrekket! Olivia er en mester til å kle seg. Personlig har jeg vært litt i tvil om print bukser, men må si jeg elsker det mer og mer. 

Håper dere alle har det bra? Hva skal dere til helgen? Mine planer er bursdags middag med min kjære på Big Horn i morgen. Tenk at han har fylt 28! Elsker deg gutten min <3 

xoxo Didi

Pass dere for tyver!!!

Hei alle søte lesere... For å starte ett sted, så må jeg fortelle, hvor vanskelig de siste ukene har vært. Har så vondt i mine hender, og det ser ikke ut til å bli noe bedre enda... Må være positiv og sterk! 

Uansett, det jeg skulle fortelle dere var hva som hendte meg for noen dager siden. Jeg skulle inn til Oslo for å dra til Apple butikken med min far. Pappa var på jobb så jeg slo av litt til på H&M (Torggata). Det mest utenkelige skjedde! Jeg ble fra stjålet min kjære Iphone =(  

Jeg bemerket meg to kvinner (mor og datter), som oppførte seg veldig rart. Men så naiv som jeg er, tenkte jeg ikke over det, og trodde alt var tilfeldig! Jeg skulle se på en hvit bukse ved inngangen, og da plasserte de seg på hver sin side av meg. Hun ene så ut til å vente mens hun andre "tittet" på en genser. De signaliserte litt uten å si ett ord, og før jeg visste ordet av det så gikk de fort ut av butikken. 

Jeg ante fred og ingen fare da jeg gikk til kassen for å betale. Jeg gikk ut og så merket jeg at mobilen var blitt borte fra lomma! Jeg dro tilbake til butikken og fikk helt fantastisk hjelp av hun søte selgeren og securitas. Vi undersøkte video opptaket, siden jeg var så heldig stod jeg i en dø vinkel, men vi fikk bilde av tyvene! Så det var det viktigte... 

Jeg var jo selvfølgelig nødt til å anmelde tyveriet, dro til politiet og satt i avhør i en time. I mellom tiden fikk min far en telefon fra securitas og de hadde tatt tyvene! Dessverre ble ikke min mobil funnet. Men jeg er bare glad over at jeg ikke ble skadet...Så det som gjenstår nå er fotograferingsavhør til uken, for å se om jeg klarer å gjenkjenne personene. For en lang prossess...

Dette ble veldig langt innlegg, men jeg følte det var litt viktig å fortelle dere hva jeg opplevde!

Så vær forsiktig, ikke ha mobil eller andre værdisaker i lommene. Lukk vesken godt, og følg med på rar oppførsel. Følger de etter deg, diskré vel og merke, men samtidig omringer deg, vær OBS!!! 

xoxo Didi

Veronica B. Vallnes

 

Perfection, do I need to say more? 

 

I miss...

Jeg savner å gå i shorts, men også å være bruuuun...

Her lå jeg hver dag å koste meg med Drageløperen, anbefaler boken på det sterkeste! Ble helt bergtatt. Omgivelsene var helt perfekte...
Det var virkelig fint her, for de som lurer er bildene fra Cypros. Nå fikk jeg veldig lyst til å dra til varmere land. Det er bedre med 20 varme grader, og ikke 20 minus! 

Burberry Brit

Hei, og god lørdag alle sammen!

For en stund siden kjøpte jeg meg denne genseren fra Burberry, I love it! Varm og god, men ikke minst tidløs i snittet. Nå som det er så kalt ute, er det viktig med varme klær!

Bilde yter ikke genserens rettferdighet, det er så mange flotte detaljer, verdt hver krone...

Ta på dere go'genseren og en varm kopp te, hold dere inne folkens!

Håper dere alle søte cupcakes har en flott lørdag!

My new LV... 

Her er henne! Min nydelige Noe... Er hun ikke fin? Vesken er veldig stor, og perfekt til skole bruk. For meg passer hun perfekt til jobb, da jeg har med meg masse rart hver dag... Don not ask!

Personlig gleder jeg meg til hun blir bruuuun, nå er hun alt for blek i skinnet... Men det er det som er fint med Louis Vuitton, de blir bare penere med årene...

Purse maniaaaa!Prada Saffiano


Chanel jumbo

Louis Vuitton Alma Vernis


Chanel GST
Hermes KellyEr det noe jeg liker å bruke litt ekstra penger på så er det vesker! I die!

Men det er ikke lett å finne den jeg absolutt vil ha, akkuratt nå! I want them all! Jeg vurderer sterkt LV vesken, alma vernis i den fargen dere ser på bildet over... Den koster tross alt ca 13 000,- og da er spørsmålet om jeg burde spare litt ekstra for en Chanel?

Jeg elsker Hermes vesken, men vær realistisk, den blir ikke aktuell. Alt for dyr, men drømmer må en ha...

What to do? Can you deside for me?

For meg er vesker samleobjekter, de er som små "barn" som jeg skal ta vare på i all evighet.. Høres helt teit ut kanskje, men sannheten er, når du bruker så mye penger på en veske, så skal man absolutt behandle den pent...

Kjøpte en ny LV vekse for noen måneder siden, som jeg godt kan vise dere. Om noen er interessert?

 

Born to die...

Lana del ray, is amazing!

Hvordan har dere det i dag? Jeg er hjemme og hviler disse vonde hendene mine... Dette ser ikke ut til å bli noe bedre med det første. Så da er det koselig å se på film og høre på musikk...

Kos dere masse i dag, og følg med på bloggen! =)

.M.W.Hei alle sammen! Håper dere har hatt en flott helg, og fått ladet batteriene fullt opp?

Det er så herlig og se på bildene fra motevisningene, jeg får så masse inspirasjon! Matthew Williamson er fantastisk. Elsker alle hans kreasjoner. De "muntrer" opp hverdagen på sitt vis. Men det får bli med bilde "shopping"...

Kan ikke vente til våren titter  frem!

Interiør


Bord fra Bohus


Italien House


Italian House


Italien House


Italien House


Soffa Slettvoll


Italien House

Jeg elsker å innrede! Akkurat nå har jeg fått inspirasjonen til å ordne litt rundt hjemmet. Det er så mye jeg vil ha! Elsker det flotte bordet fra Bohus, og den fantastiske soffaen fra Slettvoll. Men en ting av gangen. Nå skal jeg bruke god til å og surfe på nett for å finne nøyaktig hvordan jeg vil ha det. Ikke noe impulskjøp må forekomme. 

Gå inn på;

www.eichholtz.com

www.italienhouse.no

Her finner du masse fint!

Beauty

Love the makeup!

Vil ha...
Akk, jeg elsker svarte klær og tilbehør. Men skjønner selv at det er veldig kjedelig i lengden. Personlig velger jeg svart og hvitt, men farge ville nok ikke vært dumt. Det er nok flere enn meg som faller tilbake på svart, its safe, right?

Disse klærne og spesielt den svarte sandalen er nyyydelig! Jeg vil ha nå...Hvem sier at svart er kjedelig når du kan tilføye farge?

Forsvinn du grusomme vinter, kom frem vakre vår! I am sooo ready!

My YSLSom jeg elsker denne ringen. Føler meg altid fin, så fort ringen er på fingen. Men nå fortiden får jeg ikke brukt klokke og armebånd, generelt smykker, da jeg har begge hendene bandasjert... *sukk* Føler meg rett og slett ikke fin om jeg skal kle meg i smykker med disse ekle bandasjene på hendene. Men jeg håper at alt blir bra snart, er dritt lei av å gå på tabletter, og det er ikke milde smertestillende heller... Men tiden leger alle "sår"...

I want this shoes...Jeg kan virkelig ikke vente til snøen har smeltet og gradestokken viser +15... For da skal mine tær kle seg i sandaler og ballerina sko, og ikke de forferdelige uggsene... Nok er nok, eller hva jenter? 

 

Estelle Dave - smykker

Da jeg så disse vakre smykkene, falt jeg helt pladask! Vurderer armebåndet og de enkle ringene... Så nydelige! Men prisen gjør meg litt usikker...

Om dere likte de sjekk ut nettsiden! www.my-wardrobe.com

Sommer inspo.
Jeg elsker at det er lov med masse farger til sommeren. Jeg er ikke flink til å velge farger fremfor svart, men gjett om sommeren 2012 blir anneledes, colours here I come! <3


My lovely Burberry

For litt siden kjøpte jeg meg dette Burberry skjerfet, og ble helt fortvilet da jeg trodde at jeg hadde mistet det, eller at det ble frastjålet. Jeg hadde lenge fundert over å gå til anskaffelse av dette skjerfet, og var i lykkerus da jeg kjøpte det. Lykken varte ikke lenge, for å si det sånn. Men så var jeg heldig og fant det i skittentøys kurven! Herregud, går det ann... Så flaut! 

Var kanskje ikke det smarteste å kjøpe ett slikt skjerf, da det er så lett å miste... Eller?

Vel, dette er bare et luksusproblem..

xoxo Didi

Hvem skal jeg velge?


(finnes også i svart)


Jeg er veldig usikker, liker begge veldig godt! Brun eller svart?? Kan dere hjelpe? =)

- 30% på ALT i morgen hos Vero Moda!

God kveld alle cupcakes!

Her kommer nyheten jeg lovet dere! I morgen er det - 30% på alle varer hos Vero Moda! Ja du leste riktig! 

Butikkene det gjelder er; Karl Johan, Stortorget, Stortingsgaten, Aker Brygge, og Pieces på Oslo City!

Så nå gjelder det å shoppe masse, da vi har mye flotte varer i butikk... Du trenger kanskje en ny kjole til jul, eller julegaver til veninnene dine? Now is your chance!

Håper vi sees i morgen!

xx Dajana

Under The Mistletoe

Nå er det ikke lenge til julen ringer inn. Jeg har allerede begynt å komme i jule stemning, spesielt med denne sangen fra Justin B. For å være helt ærlig har jeg ikke vært noe stor fan av denne gutten, men her klarer han faktisk å sjarmere meg litt... Nydelig sang, perfekt å høre på mens jeg pakker gaver og drikker gløgg!

Planleggingen er i full gang, så nå kan julen sagte men sikkert komme...

xx Dajana

Balenciaga City


Hei skjønne lesere!

Hvordan har helgen deres vært? Er dere klar for en ny uke?

Jeg har hatt en rolig og avslappende helg. Denne uken venter jeg mye stress, men det er heeelt greit!

Jeg sitter å drømmer om denne herligheten her, Balenciaga City... Er det noen som vet om noen butikker i Oslo som selger denne??

xx Dajana


Inspirasjons tegninger


God kveld cupcakes!

Håper dere har en fin lørdags kveld. Kvelden tilbringer jeg med nære og kjære, med gløgg og hjemme lagde (Dajana's) makroner, herlig! Kan det bli bedre...

Jeg kom tilfeldigvis over disse bildene, tegnet av en kjempe flink jente! Måtte bare vise dere, herlig inspirasjon! Disse må jeg ramme inn og henge på veggen hjemme...

xx Dajana

Følg med Vero Moda jenter!Som noen av dere har skjønt, har jeg begynt i ny stilling i Vero Moda. Bare denne gangen er det for flagship butikkene i Oslo. Noe som vil bety at dere lesere skal få all info om ting som skjer hos oss. Jeg kan ikke røpa alt riktig enda, men for de av dere som har mulighet å ta en tur innom butikken, hold av datoen 1 desember!! Dette er noe dere kommer til å like!

Følg med på bloggen de nærmeste dagene, så kommer info senere ;) Til da kos dere masse i helgen cupcakes! 

I wish, I wish...

La meg først starte med å si, endelig har jeg fått pc'n tilbake! Den har vært på reperasjon i 2 uker... Tort og svie, mildt sagt!

Uansett, snart er det jul og jeg har laget en liten "Wish list". Går ikke i rekkefølge, vel og merke...  Hvert år er det vanskelig å finne ut av hva man ønsker seg, men heldigvis samler jeg på disse Marie glassene (bildet under), de koster tross alt 899,- stk. Men såå lekkre å se på, jeg gleder meg til å dekke bord med porselen service og sølvbestikket mitt, til spesielle anledninger så klart... I hvertfall her er listen...

 

1. Marie glass fra Hadeland glassverk, Øl/Røvin 26cl

2. Marc By Marc Jacobs Iphone 4 deksel, www.net-a-porter.com

3. OBH Nordica ismaskin.

4. Diptique duftelys, kjøpes på Høyer på Egertorget

5. Bok, 100 Contemporary Fashion Designers, kjøpes på www.shopbop.com

6. Burberry skjerf, Giant Check Scarf Cashmere.

7. Bohemia Eminece Lysestake H:35,5 cm, Tilbords

 Hva ønsker du deg til jul?

xx Dajana

I'm Back!

Hei alle søte lesere!

Nå er det alt for lang tid siden jeg har blogget. Beklager, men de siste to mnd, har det skjedd mye i mitt liv. Trenger ikke gå i detalj, men fremover skal det bli litt mer blogging.

Det jeg kan si dere er at jeg har begynt i ny jobb, det er en kjempe mulighet for meg, men også en mer krevende jobb, vel og merke... Jeg ble tilbytt en ny stilling i Vero Moda i Oslo distriktet, som Distrikt merchandiser. Jeg har nå ansvaret for de 5 flagship butikkene i Oslo (altså de viktigste), Karl Johan, Stortorget, Stortingsgaten, Aker brygge og Pieces Oslo City. That's a big deal! 

Det blir en mye mer variert hverdag og større ansvar, I like it!  Så fra nå av kommer jeg til å blogge om mine butikker, eventuelle nyheter events o.l. Stay tooned! =)

xx Dajana

mmm, Doughnuts

Bakte disse i går, og de smakte helt himmelsk! Kjempe enkle å lage, det er jo ett pluss... Her får dere oppskriften,

  • 2,5 dl melk
  • 50 g fersk gjær
  • 55 g sukker
  • 3 ss smør, rums temperert
  • 1  ts. salt
  • 1 stort egg
  • 330 g hvetemel
  • olje for stekning

Varm 1 dl melk til det er fingervarmt og bland det sammen med gjær.

Tilsett 1 skje sukker og rør godt.

La det stå i ca 5-10 minutter.

Bland  sukker, smør  og salt i en mikser

Tilsett egg og miks litt til?. til du får en fin røre.

Tilsett resten av melken, og gjær, miks alt godt. Så skal du ha oppi all mel, og miks alt sammen i ca 3 minutter.

Så skal du la den hvile under duk i 1-1 1/2 time.

Legg litt mel på bordet og hell deigen på.  Der skal den hvile 5 minutter før du jobber med den.

Rull ut deigen (bruk til eksempel et glass og lag runde cirkler med den med deigen i.) Og lag boller.  Lag ett hull i midten.

Tips: Bruk en eplekjernerenser for å lage ett hull i midten

Varm olje i en gryte og stek dem gyllne på begge sider, ca 3 minutter til sammen.

Til glasur, brukte jeg 70% sjokolade som jeg smeltet, og blandet med en klomp smeltet smør og melis, pluss litt kaffe. Bruk gjerne vanlig melis med melk og pynt på toppen!


xx Dajana

Kos på jobben

Nå spiser jeg doughnuts som jeg bakte i går, og drikker nytraktet kaffe! Kan det bli stort bedre? :) skal gi dere oppskriften senere, de er sykt gode! Xx Dajana

Deborah Lippmann

Hei alle sammen! Her om dagen, på lørdag for å være mer nøyaktig, så bestilte jeg denne fra www.parfymeri.no. Fikk den i posten i dag, og er super fornøyd! Dette bilde rettferdigjør ikke lakken overhodet! Om du klikker deg inn på www.parfymeri.no, så vil du se et stort utvalg av lakker fra DL, prisen blir litt i underkant av 300,-. For de av dere som ikke har prøvd Deborah Lippmann, så kan jeg absolutt annbefale, lakken har nesten ikke lukt i det heletatt! Det liker jeg, ettersom hele huset pleier å stinke etter at jeg har lakket ferdig... 

Merker allerede at jeg må gå til annskaffelse av flere neglelakker fra DL.... Håper dere alle har en fin tirsdag!

xx Dajana

Is this the ONE?

Jeg blir rett og slett ikke enig med meg selv, når det kommer til veske valg... Jeg leter etter den perfekte svarte vesken, som vil være min trofaste venn resten av livet. Men hvor vanskelig skal det være? Jeg vingler frem og tilbake, men blir rett og slett ikke enig med meg selv! Ikke nok med det, så synes jeg denne fra Prada er nydelig, tidløs og klassisk... Problemet er at jeg må reise land og strand for å se på veskene, og det er ikke gjort på et blunk... Den som venter på noe godt, venter ikke forjeves...

xx Dajana

Home is...Boom Boom PowGod kveld alle sammen! Det er søndag, og dagen har blitt brukt til å lage gode vårruller, og litt nettshopping! Denne neglelakken fra Deborah Lippmann, kommer hjem til meg om ikke mange dager! Can't wait! Har sjekket overalt, men alle er utsolgt. Så om du er en av dem som vil ha en, klikk deg inn på www.parfymeri.no.

God shopping alle sammen <3

XX Dajana

Antrekk

Hei alle sammen! Jeg er fullt klar over at jeg ikke har blogget på leeenge. Men jeg har hatt enormt mye å gjøre i det siste, ikke minst masse å tenke på. Akkuratt nå, for de som bryr seg, så har jeg byttet butikk til Only på Ski storsenter, skal være der i 1 måned enn så lenge. De trenger min hjelp i butikkdrift, ikke minst få opp personal og omsettning. Spennende med utfordringer! Som dere da skjønner, så er det veldig mye å ta seg av, for ikke å glemme 2 timers kjøre tur hver dag, utrolig nok går det kjempe bra, spiller musikk og vips jeg er fremme!

For de av dere som ikke har vært på Ski storsenter, så anbefaler jeg dere å ta en tur, masse fine butikker og spise steder!

xx Dajana

Feel the sun...Lovely...

Disse kjøpte jeg på Kypros i sommer, de er fra Chanel. Helt klart min favoritt akkuratt nå. Elsker de!

xx Dajana

Outfit

Ponytail and red nails

God kveld alle sammen! Nå har jeg virkelig vært produktiv, sittet i 2 timer å studert. Det er så spennende! Seriøst... Men nå må jeg legge boken bort og pennen ned, ta en liten kake pause! Jippi vel fortjent. Anyways, jeg har virkelig lagt min elsk på hestehalen i sommer, ikke minst røde negler. Hjelp! Jeg har ikke brukt noe annet enn fransk manikyr siden ungdoms skolen. Men det er tid for forandring!

xx Dajana

My New Chanel

Snakk om perfekte... Endelig fant jeg ett par i brunt som er gode å ha på men ikke minst tidløse. I love! 

xx Dajana

I Love Her Hair


Jeg har lenge hatt langt hår, ikke minst tar det evigheter å få spart det opp. Men av en eller annen grunn synes jeg denne frisyren til Olivia Polermo, er bananas! Jeg klarer nok ikke å klippe det så kort med en gang, men må ærlig si at jeg er inne på tanken. Men så kommer spørsmålet, "Blir jeg fornøyd?".

Snart skal jeg til frisøren igjen, og da tenkte jeg kanskje å gjøre en liten endring, men ikke stor... Jeg elsker langt hår, men helt ærlig er det mye jobb med det. Dessuten, ville det vært fint med en forandring. 

What do you think?

xx Dajana

Detaljer...
Detalj bilder elsker jeg! Det er så flott inspirasjon... Nå skal det jo sies at det disse menneskene har på seg, er ikke akkurat billige. Men det er det som er så gøy med mote. Det lar deg utforske og finne klær som er litt rimeligere men moteriktige akkurat den sesongen. Jeg mener at det er lurt å bruke litt ekstra penger på klær og sko som er tidløse og av bedre kvalitet. 

Fashion is fun!

xx Dajana

Påske kylling


Miu Miu
Jeg elsker denne fargen, varm og frisk. Den passer til høst som til våren. Må skaffe meg en topp i gul-orange farge...


xx DajanaSomething about this outfit that I ...L.OV.E

xx Dajana

Chanel Fall 2011
K L have done it again! Fantastisk kolleksjon, spørr du meg. For noen detaljer! I die...

Jeg elsker at høsten skal være i kledd svart og hvit, rent og klassisk. Når jeg ser denne kolleksjonen tenker jeg litt på Coco Chanel og 80-tallet. Maskuline linjer med et feminint preg over seg.


I lOVE IT

xx Dajana

Love this dress...


Helmut Lang

xx Dajana

Hot or Not?

 

 Jeg synes disse skoene er kule. Litt maskuline, noe som er fint å kombinere med feminine plagg.

Hva mener dere? Høstens it sko?

xx Dajana

Louis Vuitton

Jeg simpelthen elsker Louis Vuitton. I går var jeg med pappa til Louis Vuitton for å hente hunde halsbåndet som jeg har vært på venteliste i alt for lang tid.  Endelig fikk Lilli min det perfekte halsbåndet... Kan vise dere, om det er noen som ønsker det?

Uansett, klarte jeg ikke å dy meg å titte litt på veskene der inne, som noen av dere vet, er jeg på jakt etter en ny veske, helst svart. Jeg kunne tenke meg Chanel, men helt ærlig så blir den litt for liten, i forhold til at jeg drar med meg masse til en hver tid. Dessuten synes jeg over 20 000 er litt for mye, til en hverdags veske... Blir nok lurere å invistere i den mindre versonen av 2.55...

Men så kom jeg over denne herligheten til Louis Vuitton, Lumineuse pm. På videoen er det den burgunder røde "cross-over" vesken, jeg kunne tenke meg den i svart. Jeg blir ikke enig med meg selv, for jeg ser på det å kjøpe en så dyr veske, som en invistering. Jeg tror jeg får vente litt å se, må tenkte litt på den vesken før jeg tar noen avgjørelse.Hva mener dere? Synes dere den er fin?

xx Dajana

Vi må stå sammen

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme i Norge, og jeg må starte med å gi min dypeste medfølelse og kondolanse til alle offrene fra regjeringskvartalet og de fra utøya. Jeg har ikke ord, for hvor forferdelig dette er. I en stund som dette må vi alle omfavne hverandre, vise kjærlighet og ikke minst støtte hverandre... Som Jens Stoltenberg selv sa " Om en kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen".

 

Vi må stå sammen Norge

=(

xx Dajana

Pudder rosa...Her om dagen var jeg ute å handlet litt, og da kom jeg over disse to herlighetene. Kan vise dere bedre bilder en annen dag. De nærmeste dagene må jeg pakke og slikt, til jeg reiser på lørdag. Så vil bli litt hektisk med andre ord... Gleder meg masse til sol og varme!

xx Dajana

Fall essentials

       

 

 


Det er en fantastisk høst mote i vente. Varme gode gensere, og ikke minst behagelige fargekombinasjoner. Motevisningen fra Chloe passer utmerket til en casual og klassisk look denne høsten.


xx Dajana


Finally your mine, Hermes...I love you...

xx Dajana

Hvilken ville du ha valgt?

"Purse crazy" er en fin måte å forklare hvordan hjernen min har det akkurat nå. Jeg blir rett og slett gal, fordi jeg ikke vet hvem som er finest. Jeg elsker begge disse veskene, men når jeg ikke har holdt de i hendene, da blir det ekstremt vanskelig å vite hvem jeg skal gå for først. Herregud for et idiotisk "problem" jeg har... Men jeg kan ikke noe for at jeg elsker vesker i god kvalitet og tidløst design. Er dere ikke enig?

Først vil jeg vise dere denne vesken fra Balenciaga, utrolig tøff og stilig veske. Men er den kanskje litt for tøff for meg?

Så har vi selvfølgelig Chanel, denne er en av mine favoritter... God, you are so sexy leather purse! Denne passer perfekt til alle antrekk og er tidlløs. Mine barn kan arve den til og med! Trenger jeg si mer...

Da er det endelige spørsmålet, hvilken ville du valgt? 

xx Dajana

New ShoesHei alle sammen! Hvordan er sommer ferien deres? Jeg har det kjempe fint, skal reise om 6 dager, gleder meg! Kjøpte disse fine skoene på sandvika storsenter, for noen uker tilbake. De er fra Brasil, og ekstremt gode å ha på... Ingenting er vel bedre enn det? Bilde yter ikke skoens rettferdighet, men sånn er det nå bare. 

xx Dajana

Kjøpe eller ikke kjøpe?Snakk om dillemma! Hva synes dere?

xx Dajana

Pink in Paris...How beautifull is this? Every girl's dream...

xx Dajana

Hit skal jeg...

Kypros er neste destinasjon... Om 13 dager er jeg på dette luksus spa hotellet, og slapper av. Can't wait! Dette hotellet er bare 1 år "gammelt".. Dette er altså det første eco-friendly spa hotellet på Kypros! Skal bli spennende å se hvordan det er der...

xx Dajana

Bør jeg kjøpe denne?

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.

 

Hva mener dere om dette skjørtet? Jeg elsker det, men burde jeg kjøpe eller ikke?

What do you think?

xx Dajana

She is beautifullGod kveld alle sammen! 

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har det bra, og teller dager til ferien min starter! Kan ikke vente! Bare 6 dager til!

Jeg kom tilfeldigvis over dette vakkre bilde av Olivia. Jeg mister pusten når jeg ser dette bilde. Hun er så pen, jeg liker håret og sminken utrolig godt på dette bilde. Hun er helt klart mitt stilikon, kler seg altid lekkert og sminken er feilfri... Men at mange sier hun er en bitch, er ikke akkurat positivt... Samme kan det være, jeg synes ihvertfall hun kler seg fint!

xx Dajana

Kunsten av Hermes...

Jeg har lenge sett på disse flotte og fargerike skjerfene fra Hermes. De er så lekre til siste detalj! Får frysninger på kroppen av å tenke på det!. For noen uker siden holdt jeg det perfekte sjerfet i hånden.. Men da jeg hørte prisen snudde jeg og gikk rimelig fort. 8000,- for ett sjerf er galskap, men samtidig, akk so beautifull.... Vuderer om jeg heller skal velge i ett som er litt mindre og kanskje ren silke... Det er typisk meg å plukke ut det dyreste. Ikke min feil!

Hvem bryr seg, så uansett. Det å kunne se hvordan de lager sjerfene er en ren kunst i seg selv... Derfor tenkte jeg at dere også ville se! Husk at dette er ferdig produktet, det er en lang prosses fra begynnelse til slutt...

Hva synes dere? Gøy ikke sant!

xxx Dajana

Topp 8, vil ha denne uken

 

God kveld alle søte lesere! Håper dere har det bra?

Vil dele med dere, mine favoritter denne uken, hva jeg gjerne skulle hatt i klesskapet mitt... Støvlettene og den herlige ponchoen, er absolutt en sikker vinner til høsten. Jeg er 100 % sikker at den vil bli en av høstens store trendsetter. Den er pen å se på men ikke minst behagelig å gå med. Det er helt klart viktig!

xx Dajana


Leather and GoldJakke - By Malene Birger / Skjørt - Gina Tricot /  Armebånd - Bik Bok


xx Dajana

Ny Louis Vuitton...Louis Vuitton Key Pouch


Hei alle sammen! jeg må si det er veldig irriterende å søke opp vesker og slikt på Youtube, fordi det finnes nesten ingenting om LV noe vesken(!). Er veldig gøy å sjekke de forskjellie veskene på internett, før man bestemmer seg for hvilken man eventuelt vil velge. Derfor vil jeg vise dere noen bilder av den nye Key Pouch'en jeg kjøpte for noen helger tilbake. Den er så søt og liten, perfekt til nøkkler o.l. Jeg må ærlig innrømme, at jeg har en kjærlighet til Louis Vuitton... Men er også litt i tbil om jeg vil ha en ny veske, eller om jeg velger ett annet merke... Hva mener dere?

xx Dajana

03.07.11Hei alle sammen! Håper dere alle har det bra?

Nå har ferien startet for de fleste, mens jeg har enda litt under to uker på jobb før jeg kan slappe av i 3 uker. Det har vært mye frem og tilbake dette året. Min mor har ikke vært bra i veldig lang tid, vil helst ikke gå inn på det. Så derfor er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre denne sommeren. Det kan kanskje være greit å ta det på sparket...

Hva er deres sommer planer?

xx Dajana

Noen høst favoritter

 

Chloe
          Donna Karen


Selv om været de siste ukene, kan minne oss om høsten. Så kan jeg ikke legge skjult på at jeg heller vil tenke på sommer varmen. Men det er ikke mange månedene før alt snur igjen. Solen har alt begynt å snu seg mot mørkere tider. Så derfor er det veldig viktig at vi alle nyter de lange lyse dagene, før mørket faller over oss. Jeg må av den grunn, si jeg føler mer for å kle meg i varme plagg og skinn bukser.


Disse plaggene over er noe jeg absolutt kommer til å satse på til høsten. Gull smykker, helst i blank stål, varme gode gensere og skinn bukser. Comfy, er nøkkel ordet!

Hva er deres høst favoritter?

xx DajanaI want it all...Nydelig, er lov å drømme! 

xx Dajana

Very Berry

 
Jeg er ikke så flink til å gå kledd i farger. Velger altid de mest klassiske som, svart, hvit, og brunt. Er kanskje kjedelig sånn, men jeg personlig synes det er lettere med the basics... Uansett er det lekkert å se fargede vensker og sko...

xx Dajana

Detaljer

En av sommerens hete trender er fletten, en evig klassiker. Den er lett å lage, men også perfekt til dager man ikke har en så bra hårdag. 

xx Dajana

Cravings...Hermes bracelet... I love! And I do want one...

What do you think? 

xx Dajana

Kate Moss Holographic

Use your eyes... And feel...

Evig lykke!Bilde sier alt! Endelig fikk jeg pin koden, måtte bokstaveligtalt ringe telenor og be de gi meg koden, etter å ha ventet en evighet på at koden skulle komme i posten..."Nei du skjønner, da har den forsvunnet i posten". Hva søren! Her sitter jeg og venter, også klarer selvfølgelig posten å rote bort det aller viktigste! Typisk... Uansett så ordnet det seg allikevel, takk gud for det! Og nå er jeg en stolt Iphone eier, skal kose meg masse med app's...mmm. 

Jeg var så heldig at den nye utgaven av Costume kom i posten også, så nå skal jeg slappe av med telefonen i den ene hånden, og costume i den andre. Bare vellstand!

Dere får ha en god helg alle sammen! Hva er deres planer?

xx Dajana

Drop Dead G...

Hei på dere! For en fantastisk dag det har vært. Jeg fikk endelig min hvite Iphone 4! I love, men dessverre får jeg ikke pin koden til det nye sim kortet før i morgen. Så nå sitter jeg her å ser på min fine apple, men jeg får ikke startet den =( Så skuffet... Men den som venter på noe godt venter ikke forjeves... Sies det...

Anyways, jeg snublet over denne lekre kjolen på net-a-porter, gjett om jeg er forelsket! Designeren er en av mine store favoriter, Matthew Williamson! Prislappen er det ikke vits i å se på, da den er aaaalt for dyr... Men noen ganger er det så deilig å se slike lekkre kreasjoner, bare for å beundre plagget...

For de av dere som er i nærheten av Romerikssenteret, så får dere gjerne ta dere en tur innom. I morgen starter prisviruset, det vil med andre ord si, at vi har masse gode tilbud i de forskjellige butikkene fra torsdag - lørdag! 

xx Dajana

Glam Girl

xx DajanaRock'n Roll

Vi er allerede i juni måned, men at været er flott, vil jeg ikke påstå. Selv om det er kjempe deilig med torden og regn. Så frister det mer med sol og varme. Vi får da endelig håpe at været vrir om, og at værgudene gir Norge syden vær...Det er da lov å håpe..
xx Dajana

Never walked in this shoes...But now, I need to wear them...

xx Dajana

Michael Kors Fall 2011Ett ord, perfeksjon... Det var ekstremt vanskelig å velge ut bare noen få bilder fra denne kolleksjonen, så derfor ble det heller mange. Det er lenge siden jeg har sett noe så fantastisk som akkurat høst kolleksjonen til MK. Minimalistisk og rent er flotte ord som beskriver den. Jeg elsker kombinasjonen av forskjellige tekstiler og pels, jeg vil foretrekke uekte pels, såklart(!).

xx Dajana


Perfekt flette

/ Erdem 2011 /

Ah, for en nydelig flette. Denne vil fungere perfekt til varme sommer dager. For ikke å glemme med en nydelig lett kjole og sandaler. Jeg må nok prøve meg på denne hår oppsatsen etterhvert.

Hva synes dere ?

xx Dajana

Litt snadderKlokke DKNY

Min absolutt favoritt er den nyeste DKNY klokken som jeg kjøpte i Tyskland nå i mars. Jeg bruker den hver dag, til absolutt alt. Samtidig har jeg lagt min elsk på denne lebestiften fra Chanel. I adore...

xx Dajana

Chloé Fall 11God morgen alle sammen! Jeg vet det er juni og gradestokken burde ha vist over 20 grader. Men dessverre viser den ikke det. Det føles mer som høsten, og derfor vil jeg heller kle på meg mer, enn å kle av meg. Vi får håpe at været blir varmere om ikke lenge! 

Uansett, jeg har prøvd lenge å holde meg unna høst kolleksjonene, men nå klarer jeg ikke mer. Chloé har gjort det igjen! Fantastisk kolleksjon, med lekre farger og fantastisk snitt. Er det noe jeg liker veldig godt, så må det være de varme kose genserne.

Men for all del, la oss få sommeren først...

xx Dajana

Helt COCOCocooo, jeg elsker denne lebestiften, fra Chanel, Rouge Coco Shine. 

Perfekt til sommeren, med flott hvit kjole og solbrun hud.. I die!

Nå skal jeg sitte ute på verandaen, drikke kaffe og spise kake, jeg elsker kaker! Kos dere masse i dag!

I know I will...

xx Dajana

Dreaming...

Hei på dere. Velkommen skal dere være! hehe... Akk, for en uke, mye å ta seg av bl.a. varetelling, and I love it! Helt sant, det er så godt å få ryddet opp i lageret og få alt perfekt i hyllene! Fikk tatt lageret i dag, og i morgen grytidlig skal jeg ta butikken, og resten av arbeidet... Blir sannelig godt å bli ferdig, men gjett om det er deilig å få det gjort.

Uansett, nå skal jeg prøve å få tatt noen flotte inspirasjons bilder fra butikken! Håper dere liker det.

Nå drømmer jeg om ferie og varmere land... Kjære værgudene, gi oss varme i Norge!

xx Dajana

26.mai 2011Åh, herlig inredning. Jeg elsker lys! Disse lysestakene er fantastiske! Men i virkeligheten er det ikke så lett å finne så nydelige lysestaker. Jeg er på jakt, for å si det sånn. 

Nå skal jeg snart komme meg avgårde på jobb. Håper dere får en fin dag!

xx Dajana