januar 2013

Klar for hytte tur!

Hei Hei!

Wow, det er sent, og jeg er endelig ferdig med å pakke! I morgen reiser jeg tidlig på hytte tur... Vi skal kose oss masse med mat, ski tur, og sene kvelder med prat og kos! Det skal bli så koselig. Jeg kan knapt vente til å se min skjønne Lilli løpe på fjellet, gjett om hun skal kose seg! Haha! 

Er ikke denne genseren fiiiin? Jeg kjøpte den i går hos Vero Moda. Den kommer til å bli perfekt mot våren med armygrønn bukse og smykker til! 

Her er mitt reisefølge, trofast Louis Vuitton Keepal i str 60, for de som lurer... Og min vakre Noe... Selvfølgelig klarte Lilli og lure seg inn på bildet... hihi

Det er så morsomt hver gang jeg skal noen steder... Når jeg tar frem min Keepal, så skjønner hun altid at det er noe på gang.. Bare se på bildet jeg tok av henne mens jeg pakket... Hun håper hver gang at hun skal få bli med... Min skjønne! <3

Da er jeg klar for å legge meg, blir en lang kjøretur i morgen, så her gjelder det å få seg litt søvn! 

Håper dere alle har hatt en fin tirsdag!? 

God natt alle søte! Sov godt! 

xoxo Dajana

 

Weekend almost over...

Tjooheii...

Jeg ville bare stikke innom for å høre om alle har hatt en fin helg så langt? For de som vil vite, så har jeg hatt en ganske fin helg, slappet av med venner og gjort litt små shopping, samt bakt kake og for ikke å glemme trent! 

/ Genser - By Malene Birger / Kjede - Vero Moda / Skjerf - Zara / Bukse - Highwaist Vero Moda

Nå sitter jeg og koser meg med et blad og drikker en egen sammensatt smootie med en twist! Den ble virkelig god! Om det er noen som vil ha oppskriften, let me know! =) Kjedet jeg har på meg er nytt og kommer fra Vero Moda, for de som er interesserte. Dere får alle kose dere av hva som er igjen av helgen før en ny uke starter... Tiden går alt for fort! Kos dereeee! 

Kos og Klem til dere kjære lesere <3 

xoxo Dajana

Nytt trenings tøy

God kveld alle sammen! 

Har dere alle en fin helg? I sure am... =) Jippi, elsker dager hvor jeg kan slappe av og bare være meg selv, ikke minst planlegge litt hvordan uken kommer til å bli.. I skrivende stund sitter jeg og nyter ebay surfing/ film mens jeg nyter den herlige blandingen av tyrkisk yoghurt og ananas biter... Nam, det er virkelig favoritt maten min fortiden. Selvsagt er dette bare kose mat eller en del av frokosten om morningen. Den er både sunn, lett å lage men aller viktigst kjempe godt! Sorry for det "ufokuserte trynet" på bilde, jeg gadd rett og slett ikke å ta flere bilder, pluss at jeg ikke følte meg helt i topp form... Haha, late meg!

Jeg var innom H&M og fant denne fantastiske trenings toppen som jeg ikke klarte å ligge unna.. Den var det jeg lette etter, en frisk farge med passe lengde! Ikke minst var den billig! Jeg betalte 149,- for den, for de som lurte... Jeg gikk også innom sports butikken og kjøpte en kort trenings bukse, lommen er på siden og ikke rett "på rompa", om dere skjønner! Veldig praktisk og vil gjøre mindre vondt nå nøkkelen ligger oppi! Hehe! 

Mmmmm, beste kose måltid! Nå skal jeg bare slappe av, og nyte resten av kvelden! I morgen blir det tidlig trening, kan ikke vente! Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like trening. Jeg har altid vært en mer danse jente om dere skjønner! Men dette er jo kjempe gøy!

Hva gjør dere? 

xox Dajana

Favoritter for øyeblikket

Hei på dere!

Håper dere alle har det bra? Er dere klare for helg? Gjett om jeg er, i helgen skal jeg kose meg og slappe av, hva er vel bedre enn det? hihi! 

Jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter akkurat nå! OPI neglelakken er absolutt en av mine favoritter, jeg kjøpte den for snart ett år siden, og synes den er så tidløs i fargen. Jeg bare elsker den! Ikke minst holder den seg ganske fint... Det er jo ett pluss! For hvem synes ikke det er super irriterende om neglelakken flasser av etter bare noen få dager! I sure hate that! Ett av mine favoritt merker når det kommer til både sminke og neglelakk er Chanel.. Ah! De er altid så fine i fargene og måten de er laget på! Jeg har ett lite lager med forskjellige farger fra Chanel og jeg blir aldri lei... 

Smykke fra Zara er også noe jeg bruker ekstremt mye i den senere tid... Den fresher opp antrekket på ett vis,  uansett om jeg har på meg en enkel genser... 

/ Neglelakk - OPI og Chanel // Kjede - Zara // Leppestift  - Dior /

Dere får fortsatt ha en fiiiiin torsdags kveld skjønninger! 

Hva er deres favoritter akkurat nå? 

 

XOXO Dajana


Penguin love

Heiiii jaa!

Nå er det dags for å ta det med ro! Jeg har fått unnagjort ett par små ting, der i blant fikset neglene. Altid like deilg å file neglene og sette på en ny farge.. Men tilbake til hva jeg ville blogge om, mitt nye pingvin deksel! Den er bare så søt! Ikke minst veldig fresh i fargen, PINK! 

/ Genser og kjede - Zara // Bukse - Vero Moda /Er den ikke søt ?? I just love it! =)

Dere får kose dere videre i kveld! 

xox Dajana

 

Relax after workout

God kveld alle søte!

For en dag det har vært! Alt har gått i ett kjør, og endelig kan jeg si at jeg kan slappe av! Godt blir det! 

For litt siden bestemte jeg meg for å melde meg inn på SATS, og jeg angrer ikke ett sekund! Det er så motiverende å trene! Jeg har prøvd lenge med å starte å trene, men har ikke helt lykkes... Før nå! Det hjelper å ha noen du kan trene med, om du selv ønsker å starte. Men jeg har funnet ut at å ha mål for hva jeg ønsker å oppnå sier alt! Mitt mål er å bli sterkere i kroppen, og få en bedre kondisjon... Man må begynne å se litt fremover, når jeg blir 50 år, da vil jeg fortsatt være i "topp form"... 

Start alt med små skritt... Det beste med trening er jo at om en liten stund så vil du begynne å se resultater... Jeg har begynt å føle meg mer utholdende, og takler mer styrke! Men ettersom jeg har store problemer med håndleddene, så får jeg ikke trent armer før jeg har blitt bedre i leddene. Det er kjempe trist men jeg må bare leve med at jeg har fått disse problemene.


Godt med kvelds mat, som består av Cottage Cheese, tyrkisk yoghurt, tomat, og kjøtt biter.


Hva mener dere om trening? 

 

God natt alle sammen <3 

xoxo Dajana

Blue for spring

Hei skjønne!
Som jeg nevnte i går, så har jeg tenkt til å blogge litt igjen... Av den grunn var det ikke lett å finne ut hva det "første innlegget" skulle være.. Derfor valgte jeg helt "random" og poste ut dette bilde... Blått er helt klart en av mine vår farge favoritter... Vår 2013 skal bestå i blue jeans i overdeler og underdeler, med gjærne farger som coral, turkis, gul og andre herligheter! Jeg kan ikke vente til snøen begynner å smelte og trærne gror blader igjen.. Men nå får jeg klare med meg kulde og snø i noen måneder til... Akk... That's life!

Håper dere har en fin helg!

XOXO Dajana

Starte å blogge igjen??

Hei på dere!

I skrivende stund sitter jeg å tenker frem og tilbake på hvordan jeg skal starte den første settningen... Jeg er tilbake bitches... Lenge siden! Eh..... Vel som dere skjønner er det lettere sagt enn gjort! Først av alt har jeg ikke blogget på snart ett år, og mye av det skyldes rett og slett at jeg ikke gidder. Jeg trodde ikke at jeg kom til å starte heller.. Men av en eller annen grunn, ville jeg se om bloggen min fortsatt eksisterte. Sjokkerende nok gjorde den det! Det jeg la merke til var at jeg hadde mottatt mange meldinger fra folk som savner meg etter ett års fravær... Dette fikk meg rett og slett motivasjonen tilbake, og jeg har bestemt meg for at jeg vil starte å blogge igjen for dere søte lesere! Jeg vil også si takk for de av dere som har kommet innom bloggen og kommentert, til tross for mitt fravær! Takk skjønninger! 

Fra nå av håper jeg at det blir mye bedre blogging enn tidligere... =)

xoxo Dajana