februar 2013

Olivia Palermo Inspo

God lørdag alle sammen! 

Er det en jeg rett og slett blir så inspirert av, så er det Olivia Palermo... Hvem kan si noe annet?! Hun er rett og slett perfeksjon fra topp til tå. Og jeg må innrømme at jeg er så sjalu på garderoben hennes! Bare se på noen av disse bildene jeg samlet sammen.. For ikke å nevne håret hennes er altid så perfekt! 

 Håper dere likte bildene.. Dere får ha en flott helg videre! 

xoxo Dajana

Hjemme laget sorbet

Hei hei alle sammen! 

Først må jeg si beklager fraværet den siste uken, men har hatt ekstremt mye å gjøre, ikke minst har jeg ikke følt meg helt på topp pga hendene mine... Alt er så komplisert når jeg har så mye vondt som jeg har. Enda værre er det at vi ikke har funnet ut hva som er årsaken, men sånn er det bare... Håper dere forstår.. Uansett ville jeg vise dere en herlig og rask oppskrift på hjemmelaget sorbet... Jeg elsker denne herligheten, når jeg vil ha noe søtt og godt! 

Det du trenger er;

1 banan

en håndfull med frosne jordbær

1 dl med sukker lake (l1 dl vann + 1 dl sukker) 

 

Det kan være en fordel om du lar sukker laken stå en stund slik at sukkeret løser seg opp... Husk at du kan bruke hva du ønkser, for eksempel mango, bringebær osv... Jeg foretrekker jordbær, friskt og godt! Du trenger ikke tilsette all sukker laken i mikseren, se ann hvordan du ønsker konsistensen på isen... 

Så er det bare å blande alt sammen til en jevn og fin is...Ferdig! Kjapt, enkelt og kjempe godt!  Håper dere prøver den ut! Jeg ser frem til å lage dette om sommeren og kose meg ute i solen! 

xoxo Dajana 

 

My Hermes

Hei på dere! 

Det er søndag og jeg har fått unnagjort masse oppgaver som sto på agendaen i dag, for å nevne noen... Trening, check, rydding, check, lesing, check! Føles godt, så nå skal resten av søndagen nytes! Har dere noen planer? 

For snart over ett år siden, viste jeg dere ett av mine Hermes armebånd og for en liten stund siden kjøpte jeg en til... Denne gange ble det den tykkeste av disse armebåndene, den andre jeg har av samme typen er litt tynnere, så denne kan jeg bruke alene, og da vil den synes godt! Ikke minst valgte jeg den i en flott og tidløs farge... 

I love it...

Dere får fortsatt ha en fin helg, alle sammen! <3

Hva synes dere? 

xoxo Dajana

 

YSL makeup

God lørdags kveld alle søte lesere!

Håper dere har en fin helg så langt? Jeg har det topp, kan ikke bli bedre! Kan det bli noe bedre når vi hadde et så vakkert vintervær i dag?! Ja sier kanskje noen, men jeg mener nei, dette var mer enn perfekt nok! =) Hehe... Som dere kanskje ser så har jeg endret litt på bloggens utseende! Noe som bloggen trengte, ekstremt mye!!!! Den er ikke helt ferdig enda, er overhode ikke fornøyd med hovedbildet på bloggen, men den blir ferdig, med litt finpuss... =)

Jeg ønsker å vise dere noen av mine sminke must haves og mine absolutt favoritter... 

Jeg bruker denne YSL Fondation touche eclat veldig ofte, men varierer litt med pudder for at det ikke skal bli tungt på ansiktet.. For de av dere som lurer så har jeg fargen B50. Jeg har tidligere brukt Chanel vitalumiere i fargen B40 for å sammenlikne... Jeg anbefaler så absolutt YSL fondationen nettopp fordi den gir en naturlig look, og har et godt hold! Om jeg skulle velge så tar jeg YSL fremfor Chanel fondationen... 

Videre bruker jeg den magiske pennen YSL touche eclat, nr 1, som er i "familien" til fondation jeg snakket om over... For de av dere som ikke har prøvd denne før, please do, it is pure magic! 


For å vise/ forklare dere hvor jeg påfører dette produktet, vil det bli lettest å forklare med ett bilde. Mine områder er for øverig  øyelokk, under øynene og neserygg. Jeg synes det blir finest å fremheve øynene med highlighting, og det får være nok, husk at det kan se veldig oversminket og unaturlig ut dersom du påfører for mye av dette produktet...

For å avslutte looken bruker jeg denne YSL cream blush, så lett og påføre, for ikke å glemme drøy! Den holder veldig godt, men er best på ansiktet dersom du har flytende fondation. Jeg viser dere hvordan den ser ut på hånden min, men jeg har tatt litt ekstra på slik at dere skal klare å se fargen. Det går ann å regulere mengden på hvor mye du vil bruke, og dersom du påfører litt for mye så er det bare å gni det litt så blir det perfekt! Yey! 

Og slik ser resultatet ut! Håper dere fant dette innlegget interesssant? Give me feedback! 

xoxo Dajana

 

INSPO, Just do it

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

Håper dere alle har en knall fin fredags kveld? Jeg synes det hjelper litt på motivasjonen om jeg lager collage med inspirasjons bilder... Håper dette kan hjelpe dere også! Husk at å trene en gang i uken er bedre enn ingen trening!! Sett deg mål, og fullfør, med baby steps......

  
Jeg blir så giret av disse bildene! Nå skal det trenes, men ikke før på søndag! Haha! God helg alle sammen!!

xoxo Dajana Skal, skal ikke kjøpe Parajumper?

Hei på dere!

Jeg trenger litt hjelp fra dere lesere, om jeg skal kjøpe denne jakken? Men jeg sliter litt med farge valget.. I dag har jeg en rød vinter jakke, Canada Goose, for å være mer nøyaktig. Den har virkelig holdt meg varm, når det er kalde vinter dager her hjemme... Ettersom den jakken kan bli litt for varm til tider, og ikke minst lite pen å se på.. Så føler jeg at nå er det på tide å skaffe seg en som er litt tidløs, men samtidig anvendelig til hverdags som til fest... Derfor har valget mitt fallt på en jakke fra Parajumpers long bear... Selv om det er ganske irriterende å se denne jakken overalt, så synes jeg at den er så fin at jeg ikke kunne tenke meg noen annen enn denne heller... Hetten på jakken er så fin! Bilde 1, farge Beige... 

Bilde 2, farge Sage...

 

Som dere kanskje skjønner så er det litt vanskelig å velge farge... Derfor spørr jeg dere, Hvilken farge skal jeg velge?

 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin helg! 

xoxo Dajana


Vi hadde det topp, men alt endte blodig!

Hei på dere!

Jeg må beklage dårlig blogging den siste uken.. Jeg har vært på hyttetur, noe som var fantastik gøy! Vi koste oss med aking, bastu og snø bading for å nevne noe! Haha, noe så morsomt! Her er noen bilder fra turen...Ett av høydepunktene var da vi skulle komme oss opp på toppen av fjellet... Og veien var ikke måkt! Haha! Vi hadde det kjempe gøy med å prøve den nye 4-hjulstrekkeren, men klarte desverre ikke å komme opp! Så vi ble sittende i bakken å vente på at traktormannen skulle komme til unnsettning! Det var virkelig en flott om morsom start på hytteturen vår! hihi! 


På turen hjem møtte vi tre stk vakre elg! De er så skjønne! Jeg klarte ikke å fange den siste...

 

Men skal si at dagen jeg dro hjem endte helt traumatisk! Kort fortalt, ble min kjære Lilli (hund, for de som ikke vet hvem Lilli er) skadet ved å leke med en jakt hund. Jakt hunden er mye større enn Lilli og det gikk nok litt villt for seg. De løp fritt og lekte mens bilen ble pakket og klar, i det jeg hørte hyl og knurring, slapp jeg alt jeg hadde og spurtet mot Lilli! Jakt hunden ble helt sjokkert og trakk seg unna, mens Lilli var fly forbanna og knurret mot jakt hunden. Jeg skulle ta en titt på henne for å se om alt var ok, da det plutselig sprutet blod i alle kanter! Jeg fikk helt panikk, og ropte på hjelp! Jeg klarte ikke å se hvor alt blodet kom fra, men det sprutet fra nesen hennes! Min kjære bebi, var i sjokk og forvirret over hva som skjedde med henne. Jeg fikk heldigvis hjelp av eierne til jakt hunden, og det så ut til at hun bare hadde fått en liten rift i nesen. Vi klarte ikke å se noen tydelige skader... Men jeg skal si at jeg ble livredd, jeg var dekket i blod, og det så ikke ut til å stoppe. Ett øyeblikk trodde jeg at hun skulle dø! Men etter å vente lenge, så det ut til å gi seg, ihvertfall ble alt mye mindre blodig... da vi satt oss i bilen for å kjøre hjem, nektet Lilli å sitte i buret sitt, så det ble til at hun lå på fanget mitt og sov hele veien hjem...

Stakkars jenta mi! Jeg vet at jakt hunden ikke mente noe vondt, og alt skjedde så fort, at det var umulig å få med seg hva som skjedde. Jeg takker Gud for at hun er helt fin og ingen varige men. Hun ble bare trøtt og sliten etter å ha mistet så mye blod. Heldigvis ser alt bra ut nå.

Men som dere da forstår så har jeg ikke hatt helt tid til å tenke på blogging, da jeg også har vært urolig etter hendelsen.. Ikke minst så har jeg hatt enormt mye annet å gjøre også.. Jeg håper dere forstår!  

Håper dere alle har hatt det fint! 

xoxo Dajana