mars 2011

My new baby...


Klokke DKNY

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake fra Tyskland. Og gjett om jeg koste meg! Vil tilbake, men vi får da håpe det ikke blir lenge til neste gang. Akkurat nå tenkte jeg å vise dere min nye klokke, I love it! Hva synes dere?

xoxo Dajana

Skjell kjede

By malene birger

Jeg ble vel egentlig litt i tvil, men jeg prøvde dette kjede for noen uker siden, og da kjøpte jeg det ikke... Men derimot nå, vil jeg ha det! Skal, skal ikke? Herregud så ubesluttsom jeg er... Ser for meg dette smykket med en svart blaser. Ah!

xoxo Dajana

Craving

Ah, jeg vil ha ett av disse Burberry skjerfene. Elsker å tulle meg inn i store fine skjerf. Det er en uke til jeg reiser til Tyskland, så da skal jeg gå på jakt. Mest sannsynlig vil jeg ha noe liknende som det første bilde. Men må nesten se og prøve før jeg bestemmer meg.

Hva synes dere?

xoxo Dajana

Me and a book...Nå sier jeg god natt. Jeg skal kose meg i sengen med boken fra Whitney Port. Blir en behagelig kose kveld alene...

xoxo Dajana

Whitney eve ss11Når jeg ser disse klærne, blir jeg helt syk etter sommeren. Kan ikke vinteren ta slutt? Heldigvis er vi på rett vei, i dag var det veldig mildt, endelig! Yey! Her er den nye vår/sommer kolleksjonen til Whitney eve, som lanseres den 15 mars! Jeg liker veldig godt hvordan hun leker med knallfarger, det får meg til å drømme om palmer og føttene i sanden.

xoxo Dajana

Dagens designer

Er selvfølgelig Burberry Prorsum... Love the collection! Herregud, kunne ønske jeg var en heldig eier av den hvite genseren og en svart trenchcoat... Selv om det er veldig tidlig for min del, å tenke på høsten. Så er moteverden tidligere ute enn sesongen selv... Det er helt i i orden og se og følge med... I adore... <3 Bare se her...
Hva synes dere?

xoxo Dajana

I want my home to look like this...

I die! Jeg gleder meg veldig til å ordne mitt eget hjem... Klarer nesten ikke å vente! Jeg begynner å planlegge, litt etter litt... Er det noe jeg kommer til å bruke som min inspirasjon, så må det bli Slettvoll! Elegant, klassisk og rent... For meg er det veldig viktig med lys, det har virkelig mye å si.Jeg kommer til å bruke farger som, hvit, svart og beige. Rent og pent.

Mine favoritt bilder er nr 1 og 2, det er akkurat sånn jeg vil ha det.... Må få lov til å drømme litt. Er kanskje ikke lenge til jeg får mitt eget...

xoxo Dajana

Yochi JewelryMy new favorite... Yochi. Jeg synes disse krystallene er nydelige. Men jeg sliter litt med å velge i hvilken farge, mest sannsynelig er den hvite best,  jeg klarer ikke å bestemme meg. Hva synes dere?

xoxo Dajana

Leather & Turquoise
Topp - Vivikes /  Blaser - Vero Moda / Skjørt - Gina T

God kveld alle sammen! Jeg er hjemme etter kurs. Er så sliten merker jeg, skal bli godt å legge seg godt under dynen og slappe av. Spist alt for mye vaffler og ikke minst drukket alt for mye kaffe! Ikke en av mine sunneste dager... Håper dere alle har hatt en flott dag? Nå skal jeg se på de rare menneskene fra Paradise Hotel, vel, de er litt tragiske, så jeg må bare følge med, med det "ene øyet".

God natt alle søte! <3

xoxo Dajana

Dagens antrekk
Strikke cardigan - Ted Baker /  Body - Gina Trikot / Belte - Mango / Kjede - Pilgrim

Hei alle sammen. For en dag, jeg våknet og da så jeg masse snø utenfor soveroms vinduet! Hva er det som skjer, når skal vi bli kvitt denne vinteren? Vi får da endelig håpe at dette er siste rest. En ting som er herlig, er at det ikke er minus 20! Det går ihvertfall fremmover... Takk for det...  Nå skal jeg bake brownies, i looove chocolate!

xoxo Dajana