mars 2012

Pink and Polkadots

Hei på dere! Nå er det noen dager siden jeg blogget, og alt er pga blogg.no. Har hatt problemer med å få opp siden! Akk, men finally fungerer alt igjen... Håper dere alle har det fint? Og er klare for påske? Håper været holder seg, for da blir det kose tid ute i solen! 

Uansett, forrige uke bestilte jeg dette dekselet fra handelsportalen.no. Rask levering, bare tre dager, var den i posten. Jeg er super fornøyd! Blir så glad av å se på mobilen, happy happy! 

xoxo Dajana

Min første treningsøkt!

Jeg har vært kjempe flink i dag. På morningen tok jeg på joggeskoene og gikk fort i en halv time! Jeg er ikke den som trener, men må begynne å tenke på helsen og årene fremover. Jeg vil ha en god helse også når jeg er 50!

Jeg må si at det var forfriskende å starte dagen med trening. Føler at jeg har gjort noe veldig nyttig for kroppen min! Det er godt!

Fra og med nå skal jeg være flink til å jogge!

Har dere noen trenings tips? :)

Xoxo Dajana

I want!!

God dag alle kjære! 

Hvordan har dagen deres vært? Jeg har vært en tur hos legen for å få mer tabletter. Jippi, gjør ikke noe annet enn å proppe i meg tabletter =( 

Uansett, jeg ville vise dere disse to tingene jeg bare må ha! Elsker fargene! 

What do you think? 

Kos dere videre! 

xoxo Dajana

Homemade bracelet

God søndag alle sammen! Dagen i dag har vært helt herlig. Solen satt høyt på himmelen og varmet kjempe godt. Jeg satt ute og dekket bordet fullt med perler. I dag var jeg i perlemodus! Jippi! Det var kjempe skjønt å kose seg ute med en kopp kaffe og perler for hånden. 

Kan jeg be om noe mer, neeeeei! 

Hva synes dere om resultatet? Rosa er veldig enkelt, men det kan være litt greit det også! Elsker det blå... Minner meg om havet...

Dere for fortsatt ha en kjempe fin søndag! 

xoxo Dajana

Mine favoritter akkurat nå

Tjoheeei alle sammen! 

Har alle en fin helg? Jeg har det bra, etter forholdene vel og merke... Har så lyst å vaske bilen min, både innvendig og utvendig. Men jeg kan ikke pga disse mongo hendene! Blir så irritert, kan ikke gjøre noe som helst... Får håpe det snart blir bra. Kan ikke gjøre noe annet enn å smøre meg med tålmodighet! Yey! 

Her har dere noen av mine absolutt beste ting. Jeg kjøpte det flotte lyset fra Voluspa, det lukter helt himmelsk! En duft av aprikos og noe godis aktig... Jeg elsker denne! Kjede med strass er fra H&M, mens det andre er fra Cubus. Jeg går med disse stort sett hele tiden! En av de tingene jeg elsker aller mest, er neglelakken til Essie. Denne fargen er som bubblegum! I loooove. En lett rosa pastell farge som jeg kommer til å bruke masse fremmover. 

Hva er deres favoritt ting akkurat nå? 

xoxo Dajana

Kosemose tid

God kveld alle! 

Jeg og bebi sitter hjemme og koser litt... Elsker våre kose stunder, noe det er mange av! Herlig! Nå venter vi på kjæresten, han kommer snart hjem! Gleder meg <3 Men i mellom tiden skal vi gå en lang tur ute. Du og jeg og vi to.... trallalla! 

Håper dere alle har en strålende torsdag! Kos dere videre... 

xoxo Dajana

Min Hermes...Juhuuu alle sammen! 

Her får dere se hva jeg kjøpte fra Hermes butikken, for litt siden. Jeg valgte i svart, bare fordi jeg vil ha mulighet til å bruke armebåndet til alt! Synes orange er kjempe fint, men svart er tidløst. Jeg var nødt til å kjøpe den minste str, slik at armebåndet sitter ordentlig på. 

Hva synes dere? 

I just love it! 

xoxo Dajana

Kjøpe eller ikke?Heiiiii

Det er så koselig å pynte tlf sin, og etter som jeg mistet mitt forrige deksel og mobil forrige uke. Blir jeg nødt for å finne ett nytt. Jeg har sett på disse to beby søte dekslene fra handelsportalen.no. 

Hvilken skal jeg velge? 

xoxo Dajana

 

I Love Snake Print

Hei solstråler! Hvordan står det til med dere i dag? For en fantastisk dag det er! Jeg går på cloud 7, er så fornøyd med alt! Været er topp, livet er topp, kan en forvente noe mer? Eneste som ikke er helt på topp, er mine små hender, de gjør fortsatt vondt, men jeg er positiv hele veien! Det vil bli bra! =) 

Det er helt utrolig hvordan alt kan snu seg. Forrige uke hadde jeg max uflaks, og følte meg litt "lost". Men denne uken har alt løsnet seg, har fått ny tlf, og da er alt reddet! Det er helt forferdelig hvor avhengige vi er av tenkologi, I love! Men sånn er det bare.

Uansett, jeg skulle vise dere de nye buksene fra H&M, I love snake print... Disse sitter utrolig godt på, og prisen er helt utrolig, 199,- Gleder meg til å bruke disse buksene med sandaler og en helt enkel hvit T-shirt. Simple and elegant... 

Smykket er også fra H&M. 

Håper dere alle får en kjempe fin dag, kos dere masse! 

 

xoxo Dajana 

Hva har jeg kjøpt?Hei alle skjønne! 

Hvordan har dere det i dag? Jeg hatt en rolig dag, med en lang gåt tur i solen med min lille skjønne bebi... Det er helt fantastisk når solen skinner. Takk, endelig er våren her! 

Se hva jeg har kjøpt? Det er en liten stund siden, men har bare ikke rukket å vise dere.

Er det noen som kan gjette hva jeg har kjøpt? 

xoxo Dajana

Lara Bohinc ScarfHei, stikker en tur innom bloggen for jeg tengte å vise dere en av mine "vil ha" ting, akkurat nå! Disse skjerfene fra Lara Bohinc, er kjempe fine! Men prisen er litt høy, ettersom jeg vil ha alle! Den gule fargen er sååå fin. I die...

Hva synes dere?

Det er alt jeg klarer å skrive til dere, nå gjør hendene mine ekstremt vondt... Dessverre =(  

Kos dere masse i kveld, kjære lesere!

xoxo Dajana

I like this Outfit

God morgen alle sammen! 

En ny uke er startet, og jeg har fysio. time i dag, senere på ettermiddagen. Gruer meg veldig da smertene er utholdelige... Det værste er at jeg føler at jeg føler ingen bedring, så nå er det siste sjanse før jeg blir nødt til å begynne med en annen type behandling... Akk, så slitsomt. 

Uansett, jeg vil dele ett outfit bilde som jeg tok i fjord. I like... 

Håper dere alle får en kjempe fin mandag. Wish me good luck today! 

xoxo Dajana

Live my life...

 

Hei på dere! Ville bare titte innom, og dele denne sangen med dere. Synes refrenget er kjempe søtt. Så nå sitter jeg hjemme og lytter til denne sangen, mens jeg koser meg på nettet, med smågodt på fanget! Åh, jeg elsker søndager! 

Håper dere har kost dere i helgen, and still do! 

Peace and loooove 

xoxo Dajana

Middags Antrekk


God søndag alle søte lesere! Her får dere litt av antrekket jeg hadde på meg i går, da jeg og min kjære var ute og spiste middag. Beklager dårlig kvalitet, men gikk veldig fort i svingene!  

Jakken er fra By Malene Birger, kjede fra H&M, Blusen er fra B-Young

Ps; Legger dere merke til noe "spesielt" på bildet? Hint; H*****.......

 

Dere får alle ha en kjempe fin søndag, og kos dere masse! 

xoxo Dajana

Flower power pantsJeg elsker dette antrekket! Olivia er en mester til å kle seg. Personlig har jeg vært litt i tvil om print bukser, men må si jeg elsker det mer og mer. 

Håper dere alle har det bra? Hva skal dere til helgen? Mine planer er bursdags middag med min kjære på Big Horn i morgen. Tenk at han har fylt 28! Elsker deg gutten min <3 

xoxo Didi

Pass dere for tyver!!!

Hei alle søte lesere... For å starte ett sted, så må jeg fortelle, hvor vanskelig de siste ukene har vært. Har så vondt i mine hender, og det ser ikke ut til å bli noe bedre enda... Må være positiv og sterk! 

Uansett, det jeg skulle fortelle dere var hva som hendte meg for noen dager siden. Jeg skulle inn til Oslo for å dra til Apple butikken med min far. Pappa var på jobb så jeg slo av litt til på H&M (Torggata). Det mest utenkelige skjedde! Jeg ble fra stjålet min kjære Iphone =(  

Jeg bemerket meg to kvinner (mor og datter), som oppførte seg veldig rart. Men så naiv som jeg er, tenkte jeg ikke over det, og trodde alt var tilfeldig! Jeg skulle se på en hvit bukse ved inngangen, og da plasserte de seg på hver sin side av meg. Hun ene så ut til å vente mens hun andre "tittet" på en genser. De signaliserte litt uten å si ett ord, og før jeg visste ordet av det så gikk de fort ut av butikken. 

Jeg ante fred og ingen fare da jeg gikk til kassen for å betale. Jeg gikk ut og så merket jeg at mobilen var blitt borte fra lomma! Jeg dro tilbake til butikken og fikk helt fantastisk hjelp av hun søte selgeren og securitas. Vi undersøkte video opptaket, siden jeg var så heldig stod jeg i en dø vinkel, men vi fikk bilde av tyvene! Så det var det viktigte... 

Jeg var jo selvfølgelig nødt til å anmelde tyveriet, dro til politiet og satt i avhør i en time. I mellom tiden fikk min far en telefon fra securitas og de hadde tatt tyvene! Dessverre ble ikke min mobil funnet. Men jeg er bare glad over at jeg ikke ble skadet...Så det som gjenstår nå er fotograferingsavhør til uken, for å se om jeg klarer å gjenkjenne personene. For en lang prossess...

Dette ble veldig langt innlegg, men jeg følte det var litt viktig å fortelle dere hva jeg opplevde!

Så vær forsiktig, ikke ha mobil eller andre værdisaker i lommene. Lukk vesken godt, og følg med på rar oppførsel. Følger de etter deg, diskré vel og merke, men samtidig omringer deg, vær OBS!!! 

xoxo Didi