mars 2013

Herlig trenings tøy!

Hei alle sammen! 

Hvordan går det med dere? I skrivende stund sitter jeg å ser på herlig treningstøy på internett! Synes H&M har fått masse fint i det siste! Og prisene er kjempe fine i forhold til at jeg synes det er gøy å bytte ut trenings klær kanskje litt oftere, når det kommer til basis topper o.l. Man føler seg så fresh om man tar på seg farger til treningen! =) Jeg har plukket ut noen av mine favoritter, men skoene er fra Nike... De er så fantastisk fine!

 

 

  

xoxo Dajana

Fredags inspo!

God kveld og hei alle sammen! 

For si det er en stund siden jeg blogget sist. Men jeg må være ærlig med dere, jeg føler meg ikke helt i form, er litt nede for å s det på den måten... Jeg ønsker ikke å gå noe inn på det, da dette skal være en positiv og hyggelig blogg å lese! =) Derfor håper jeg på deres forståelse at jeg er litt borte, til jeg føler for å blogge igjen. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan! 

Jeg tittet litt på en nettside, der jeg nesten til daglig går innom for å få litt inspirasjon til garderoben! Her har jeg tatt noen bilder jeg synes så absolutt er en inspirasjonskilde! Enjoy lovelies! <3

 

 

Håper dere alle får en fantastisk helg, og en riktig God Påske! <3

xoxo Dajana