april 2011

Dagens antrekk
God morgen alle sammen! For en fantastisk dag vi har! Følte at den hvite blaseren min var perfekt til dagens ourfit. Ettersom white is the new black, så vet jeg at denne jakken vil bli flittig brukt i sommer. Eneste som mangler nå er, litt brunfarge... mm, love the summer! Nå er det dags å jobbe litt, men også planlegge litt i forbindelse med moteshowet som er om to uker! Tiden flyr avgårde folkens! Dere får alle ha en fin påske dag.

xoxo Dajana

The Trench...Endelig kan jeg ta frem trench jakken... Våren er her! Jeg var lenge på jakt etter den riktige trench modellen til min kropp, og selvfølgelig fant jeg den hos Zara. Perfekt lengde og lekker i snittet. Prisen er ikke til å sammenliknes med orginale Burberry jakken, som jeg håper jeg en dag kan skaffe meg... Alle jenter og gutter burde ha en trenchcoat i skapet!

xoxo Dajana

The Ocean...
xoxo Dajana

Style - Giovanna BattagliaHun er en Italiensk fashion editor for Vogue. Jeg bare elsker stilen hennes, klassisk men elegant. Bare se den lange blomster kjolen! Helt bananas!


xoxo Dajana

Vero Moda Very


Hei alle sammen! Nå har jeg sett litt på go' sakene fra Very kolleksjonen. Det er veldig mye lekkert, og da er det enda mer surt at nesten ingen butikker i Oslo området får inn kolleksjonen. Men jeg gir meg ikke, for jeg skal få tak i disse plaggene...


Hva synes dere?

xoxo Dajana

Lovely Red...

Romatic, Sexy, and Hot!

Do I need to say more?

 

xoxo Dajana

Akkurat nå...

Sitter jeg hjemme og vil sette i meg masse sushi. Elsker sushi, kan noen snart åpne en sushi bar rett ved siden av meg?

Nå kunne jeg helst ønske å sitte på Aker brygge, med en is i hånden og se ut mot dette...

Jeg ser enda mer frem til, å bli like brun som jeg er her... Åh, love the sun!

Hva vil du akkurat nå?

xoxo Dajana

Elie Saab ss11


 Elie Saab


Jeg elsker denne designeren... Kjolene er laget i flotte materialer, og ikke minst er snittet praktfult! I adore! Jeg er en stor elsker av svart og hvit, men føler jeg burde bli flinkere til å kle meg i farger...


xoxo DajanaZara, April
Zara.com

Citrus frukter...

Synes vinduet til Stella McChartney er så inspirerende... Får lyst til å spise opp hele utstillingen, ikke bokstavelig! Men åh, It's bananas! Simple and beautiful. Love!

xoxo Dajana

Bronzing Guerlain

Hei alle sammen... Jeg er ikke bra, pollen tar virkelig knekken på meg. Har ikke vært så ille som jeg er nå! Nå går jeg på tabletter, og holder meg innendørs. Best det... Uansett.

Dette er mitt favoritt solpudder, fra Guerlain. Litt glitter, og perfekt finish... Prisen er jeg litt usikker på, men jeg betalte 299,- på båten, antar at den koster rundt 360,- innenlands.

Jeg synes det er greit å bruke litt solpudder på skinnbena og litt i pannen. Ansiktet blir friskt, og ser akkurat som om jeg har solt meg en varm sommer dag... Åh, jeg gleder meg til sommeren.

Hva er din favoritt?

xoxo Dajana

7. april 2011
topp - Vero Moda / Leggings - Vero Moda / Kjede - H&M

 

Orange feet...Disse fra Zara, synes jeg er knall tøffe til sommeren. Med en hvit blonde kjole, og gull smykker til. It¨s bananas! 

xoxo Dajana

Purse Purse Purse...Det er ikke stor bombe at jeg er helt veske syk i det siste. Klarer bokstavelig talt ikke å bestemme meg. Det blir nok en Chanel 2.55 jumbo, og kanskje en LV vernis alma (på bildet). Men en av gangen, kjære vene! Evig luksusproblem... Jaja, vi lever bare en gang, og ettersom man har en sånn lidenskap til mote, og virkelig ønsker seg den tingen, så ser jeg ingen problem til å kjøpe det. Men selvfølgelig alt innen grenser.

xoxo Dajana

I want to wear this...


D&G


Åh, som jeg kunne ønske jeg eide en slik kjole denne sommeren... Elsker kolleksjonen til D&G, fantastiske hvite blonde kjoler. Dette er helt klart min store inspirasjon! Håper bare kjolen kommer på salg, og at jeg kan få tak i en(?). Dream on baby... Akk...

xoxo Dajana

FeathersGod kveld alle sammen. For en dag, masse å gjøre men samtidig en koselig slutt på uken. Her får dere ett lite bilde av kjede jeg kjøpte i Tyskland, fra H&M. Perfekt til sesongens mote, der fjær står i fokus! Hva synes dere?

God natt alle søte, xoxo Dajana

Elle melle... Hvem skal jeg velge?

Snakk om evig luksus problem. Tragisk, men dessverre er det slik. Jeg håper at jeg kan få skaffet med en av disse herlighetene innen året er omme. Drømmen er å reise til Paris, men må prioritere andre ting denne sommeren. Får håpe jeg kan ta en tur til Paris i løpet av høsten. Vel nå trenger jeg litt hjelp av dere, så pliiis kommenter.Skal jeg velge den klassiske Chanel 2.55 jumbo? Den er så pen og str er perfekt til mitt bruk. Men jeg blir ikke helt enig med meg selv, nettopp fordi jeg vil se og føle den på skulderen min...Også har vi denne Celine boston bag... Ah, for en skjønnhet! Denne vesken er også perfekt til mitt bruk. Skjønner dere mitt vanskelige dillemma?

Hvilken veske ville dere valgt?

 

Endelig helgHei alle sammen. Jeg har vært så stresset den siste uken. Godt at jeg kan slappe av nå. For det første begynner ryggen å gjøre vondt igjen. Jeg håper bare ikke dette fortsetter, hva skal jeg da gjøre? Jeg er så sliten og rett og slett død i kroppen. Nå skal jeg bare ligge rett ut. Håper alle har det bra? Og jeg lover å vise dere litt nyheter i sminke pungen min fremmover.