mai 2011

Dreaming...

Hei på dere. Velkommen skal dere være! hehe... Akk, for en uke, mye å ta seg av bl.a. varetelling, and I love it! Helt sant, det er så godt å få ryddet opp i lageret og få alt perfekt i hyllene! Fikk tatt lageret i dag, og i morgen grytidlig skal jeg ta butikken, og resten av arbeidet... Blir sannelig godt å bli ferdig, men gjett om det er deilig å få det gjort.

Uansett, nå skal jeg prøve å få tatt noen flotte inspirasjons bilder fra butikken! Håper dere liker det.

Nå drømmer jeg om ferie og varmere land... Kjære værgudene, gi oss varme i Norge!

xx Dajana

26.mai 2011



Åh, herlig inredning. Jeg elsker lys! Disse lysestakene er fantastiske! Men i virkeligheten er det ikke så lett å finne så nydelige lysestaker. Jeg er på jakt, for å si det sånn. 

Nå skal jeg snart komme meg avgårde på jobb. Håper dere får en fin dag!

xx Dajana

New in


Bukse og topp fra Zara, Smykke fra Gina Trikot


Hei på dere søte lesere! De siste dagene har gått i ett, mye å ta seg av fortiden, både privat og på jobb. Så derfor litt dårlig tid til blogging. Forrige fredag, var jeg en tur i Oslo for å handle litt. Her er noe av tingene jeg kjøpte meg. Toppen er helt fantastisk! Elsker sitrus print, minner meg om kolleksjonen til Stella McCarthney. 

I dag var jeg på Flyaway spa og fikk en herlig ansiktsbehandling. Virkelig godt å unne huden en skikkelig pleie. Det hjelper ikke med all sminke i verden, om huden er uren...

Hvordan har dagen deres vært?

xx Dajana

Søndags inspirasjon















Bilder sier mer enn ord... 

Tenk å ha et slikt skoskap, gir meg frysninger...

Beklager dårlig blogging de to siste dagene, har vært mye å gjøre. Måtte lage mat og bake litt til grillfesten i går. Pluss på fredag, var jeg i byen hele dagen. I dag blir det en daffe dag, ta alt med ro. Ingenting frister å gjøre, med dette være vi har...

Hvordan har deres helg vært?

xoxo Dajana

Blikkfang...



Jeg vil sminke meg sånn... Åh, så naturlig og pent! Feilfri hud, og lekkre øyne... Do I need to say more?

xoxo Dajana

Mmm, franske makroner



Her på søndag, lagde jeg disse herlighetene... Jeg elsker franske makroner, disse er med peanuttkrem. Smaker helt himmelsk! Perfekt å servere til selskap og fest. Nydelig til kaffen! Nå har jeg forberedt ingrediensene, så skal jeg lage flere i morgen. Tenkte å ha med på grillfesten til lørdag. Det skal bli godt.

Nå er det helg for meg, jeg har avspassert i morgen. Så da skal jeg inn til Oslo og shoppe litt, håper jeg finner noe fiiint. Vil ha noe nytt... Noen tips?

Hva har dere gjort i dag?

xoxo Dajana


Rouge Coco Shine






Nr 46 Libertè

Hei på dere... Håper dere alle hadde en fin 17.mai feiring? Jeg har kost meg med griling og familie selskap. Endelig er vi på den riktige siden av årstiden, men enda er det surt og kalt ute, det var veldig godt å ha på seg bunaden. Nå som vi er på vei mot sommeren, vil jeg på det høyeste anbefale at dere går til anskaffelse av en ny lebestift. Jeg ville ha en som ikke blir for seig og tørr i konsistensen. Dermed var (selvfølgelig) Chanel den perfekte vinner. Denne ble lansert i mars i år og koster 325,-, finnes i mange farger. Det som er flott med denne lebestiften, er at du får rikelig med fuktighet, nesten som en lepomade. Samtidig får du en flott mengde med farge på leppene. Virkelig verdt det!

Har du testet denne?

xoxo Dajana

Rett fra catwalken...


Elie Saab

Nelly


Net-a-porter.com


Ciao! Håper alle har hatt en fin helg? Jeg har brukt litt av helgen til å bake litt go'saker, franske makroner og boller... Unne seg litt ekstra i helgene, det må være lov...

Over til det innlegget handler om... Elie Saab har en fantastisk kjole fra vår / sommer kolleksjonen, og nå har Nelly laget sin verson. Jeg liker den, spesielt at den er i en knall farge, men sannheten er at kjolen ville vært 10 ganger penere om den var i hvit... But thats me... Kjolen ville vært yppelig til en varm sommer dag, når dere drar ut på fest eller en flott middag med kjæresten. Uansett, det finnes mange muligheter å kopiere looken fra catwalken. Det er det som gjør mote så spennende, make it your own!

xoxo Dajana

Morning Rose - Chanel






Chanel Le Vernis nr 557


Hei alle sammen! For en uke siden gikk jeg å kjøpte meg denne neglelakken til Chanel, Morning Rose... Ah så fantastisk den er, navnet sier egentlig alt... Jeg er ikke en stor forbruker av farget lakk, men denne vil jeg fint få brukt på mine tær til sommeren...  For de av dere som ikke er kjent med neglelakken til Chanel, så har de en veldig bra holdbarhet, ikke minst en flott finish, med litt glitter effekt.  Do I need to say more?? Prisen ligger på 210,- og denne er en av årets sommer kolleskjon, finnes også i gul og en beige.

Nå er det ikke mange timene til Eurovisionen begynner, og jeg skal selvfølgelig følge med. Men først blir jeg nødt til å gjøre noe litt mer fornuftig...

xoxo Dajana

All in black...





Elie Saab

Dette er litt av kolleksjonen til høsten 2011... I love black! Jeg vet det kanskje er kjedelig, men akk, så tidløs og rent. Jeg liker veldig godt blandingen med skinn, strikk og pels kombinert sammen. Det gir antrekket liv og bevegelse. Jeg kommer helt klart til å bli en stor forbruker av svarte gensere, skinn bukse o.l til høsten.

Black is always beautiful...

xoxo Dajana



 





Den perfekte 17.mai kjolen




Vero Moda / Klokke - DKNY


Hei bloggen! Nå er jeg hjemme etter en flott dag på jobb. Det har vært rimelig travelt i butikken denne uken, og det må jeg si at jeg liker! Ingenting er vel bedre når kundene kommer inn, gir meg masse ros og handler posen full? Jeg kan heller ikke legge skjult på, at da er det enda bedre å kunne ta helgen med en god følelse...

Det jeg ville vise dere, var denne kjolen som jeg fikk inn i butikk på onsdag. Jeg gikk med denne på jobb i går, og mange kunder rev den av stativet... Den er sååå nydelig, perfekt til 17.mai men også til sommerens varme og solfyllte dager. Du får den i tre farger, hvit, brun og fuksia farget. Pris 359,95.

Hva synes dere?

xoxo Dajana

Cravings







God kveld alle sammen!

For en fantastisk dag det var på jobben. Så gøy når butikken er full med folk, og klærne selger seg selv! I love it! Ingenting er så gøy med herlig musikk, mange kunder og fantastiske jenter å jobbe med. Da er dagen komplett etter min mening. Hvordan har deres dag vært?

Jeg snublett inn på nettsiden til Zara. Og da fant jeg disse friske herlighetene... Disse ville blitt fantastiske til et par jeans shorts... I want!

xoxo Dajana

Everyday makup



Hei alle skjønne! Jeg tenkte jeg skulle vise dere min daglige sminke, jeg elsker Chanel og Guerlain solpudder. Jeg starter med min lette fondation fra Chanel, vitalumière aqua, jeg bruker B40 beige desert. Denne lukter helt himmelsk, samtidig som den smelter inn i huden og etterlater en naturlig finish. Så påfører jeg litt solpudder, på skinnbena, pannen og halsen. Jeg bruker Terracotta 02 brunettes. For litt rosa skinn, legger jeg en smule blush, fra Chanel, nr 82 reflex. Denne påfører jeg så vidt på "eple" skinn, når du smiler. Sist men ikke minst bruker jeg en maskara, jeg bruker Chanel, sublime de chanel i svart.

Nå må jeg løpe avgårde, i dag har Romerikssenteret nattåpent, hvor alle butikkene har gode tilbud. Vi skal ha topp til 50,- og cardigan til 75,-...Så kom alle sammen, dette er ett flott kupp å få med seg.

Har tatt noen bilder av dagens antrekk, som jeg skal vise dere senere.

Kos dere alle sammen i dag!

xoxo Dajana

My new blaser....


By Malene Birger

God kveld alle sammen! Jeg vet jeg lovet dere å vise den nye jakken jeg kjøpte på Norwegian Outlet på Vestby. Her er den! Jeg bare elsker snittet på denne jakken. Kvaliteten er helt fantastisk, I love BMB <3 Er det noe alle burde ha i skapet, så må det være blaser i svart, hvit, brun og en valgfri farge... I adore blaser's...

Hva synes dere?

Nå er det natta tid for meg, sov godt alle sammen, og drøm søtt!


xoxo Dajana

Fashion Inspiration




















xoxo Dajana

Miu Miu Fall 11















I die! Denne kolleksjonen er helt vidunderlig etter min mening. Jeg er sikker på at vi kommer til å se mye til maskuline jakker til høsten. Det er nesten litt fælt å tenke på høst moten, når vi så vidt har begynt å kle oss i lettere jakker. Men i moteverden går det raskt! Miu Miu har hentet sin inspirasjon fra 80-tallet, det er tydelig når vi ser maskuline jakker, brede skulldre, og skjørt til kne lengde. Jeg er ikke en stor tillhenger av The 80's, men nå ha Miu Miu gjort klærne rene og elegante, I like that! Det beste med hele kolleksjonen, er at klærne ser så behagelig å gå med, hva er vel bedre enn det?

Hva synes dere?

xoxo Dajana

Jiiihaa...



En av de store trendene i år er cowboy looken. Hermes er en av designere som har hentet sin inspirasjon herfra. Mye lekkre lær detaljer og ikke minst feminine jakker. Når jeg ser kolleksjonen tenker jeg med en gang på den ville vesten og Zorro. I die! Bare se her...









Bare en ting jeg kan si... Jiiihaaa!

xoxo Dajana


Norwegian Outlet



Hei alle sammen... Jeg må nesten si grunnen til at jeg ikke har blogget på lenge, er rett og slett fordi jeg har hatt masse annet å tenke på. Men nå får vi satse på bedre blogging fremover...

I går var jeg en tur på Norwegian Outlet. Det er gøy å kunne snoke litt etter skatter til en bra pris! Men jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet over at jeg endte opp med en ting! Det var masse fint, men nå er jeg litt kresen også... Det er absolutt å anbefale en tur til Norwegian Outlet. Det var hyggelig å spassere i gå gaten, og ikke minst kunne gå inn til butikkene der alt er satt ned med 30-70%.

Jeg viser dere hva jeg kjøpte senere...

xoxo Dajana