juni 2011

Very Berry

 
Jeg er ikke så flink til å gå kledd i farger. Velger altid de mest klassiske som, svart, hvit, og brunt. Er kanskje kjedelig sånn, men jeg personlig synes det er lettere med the basics... Uansett er det lekkert å se fargede vensker og sko...

xx Dajana

Detaljer

En av sommerens hete trender er fletten, en evig klassiker. Den er lett å lage, men også perfekt til dager man ikke har en så bra hårdag. 

xx Dajana

Cravings...Hermes bracelet... I love! And I do want one...

What do you think? 

xx Dajana

Kate Moss Holographic

Use your eyes... And feel...

Evig lykke!Bilde sier alt! Endelig fikk jeg pin koden, måtte bokstaveligtalt ringe telenor og be de gi meg koden, etter å ha ventet en evighet på at koden skulle komme i posten..."Nei du skjønner, da har den forsvunnet i posten". Hva søren! Her sitter jeg og venter, også klarer selvfølgelig posten å rote bort det aller viktigste! Typisk... Uansett så ordnet det seg allikevel, takk gud for det! Og nå er jeg en stolt Iphone eier, skal kose meg masse med app's...mmm. 

Jeg var så heldig at den nye utgaven av Costume kom i posten også, så nå skal jeg slappe av med telefonen i den ene hånden, og costume i den andre. Bare vellstand!

Dere får ha en god helg alle sammen! Hva er deres planer?

xx Dajana

Drop Dead G...

Hei på dere! For en fantastisk dag det har vært. Jeg fikk endelig min hvite Iphone 4! I love, men dessverre får jeg ikke pin koden til det nye sim kortet før i morgen. Så nå sitter jeg her å ser på min fine apple, men jeg får ikke startet den =( Så skuffet... Men den som venter på noe godt venter ikke forjeves... Sies det...

Anyways, jeg snublet over denne lekre kjolen på net-a-porter, gjett om jeg er forelsket! Designeren er en av mine store favoriter, Matthew Williamson! Prislappen er det ikke vits i å se på, da den er aaaalt for dyr... Men noen ganger er det så deilig å se slike lekkre kreasjoner, bare for å beundre plagget...

For de av dere som er i nærheten av Romerikssenteret, så får dere gjerne ta dere en tur innom. I morgen starter prisviruset, det vil med andre ord si, at vi har masse gode tilbud i de forskjellige butikkene fra torsdag - lørdag! 

xx Dajana

Glam Girl

xx DajanaRock'n Roll

Vi er allerede i juni måned, men at været er flott, vil jeg ikke påstå. Selv om det er kjempe deilig med torden og regn. Så frister det mer med sol og varme. Vi får da endelig håpe at været vrir om, og at værgudene gir Norge syden vær...Det er da lov å håpe..
xx Dajana

Never walked in this shoes...But now, I need to wear them...

xx Dajana

Michael Kors Fall 2011Ett ord, perfeksjon... Det var ekstremt vanskelig å velge ut bare noen få bilder fra denne kolleksjonen, så derfor ble det heller mange. Det er lenge siden jeg har sett noe så fantastisk som akkurat høst kolleksjonen til MK. Minimalistisk og rent er flotte ord som beskriver den. Jeg elsker kombinasjonen av forskjellige tekstiler og pels, jeg vil foretrekke uekte pels, såklart(!).

xx Dajana


Perfekt flette

/ Erdem 2011 /

Ah, for en nydelig flette. Denne vil fungere perfekt til varme sommer dager. For ikke å glemme med en nydelig lett kjole og sandaler. Jeg må nok prøve meg på denne hår oppsatsen etterhvert.

Hva synes dere ?

xx Dajana

Litt snadderKlokke DKNY

Min absolutt favoritt er den nyeste DKNY klokken som jeg kjøpte i Tyskland nå i mars. Jeg bruker den hver dag, til absolutt alt. Samtidig har jeg lagt min elsk på denne lebestiften fra Chanel. I adore...

xx Dajana

Chloé Fall 11God morgen alle sammen! Jeg vet det er juni og gradestokken burde ha vist over 20 grader. Men dessverre viser den ikke det. Det føles mer som høsten, og derfor vil jeg heller kle på meg mer, enn å kle av meg. Vi får håpe at været blir varmere om ikke lenge! 

Uansett, jeg har prøvd lenge å holde meg unna høst kolleksjonene, men nå klarer jeg ikke mer. Chloé har gjort det igjen! Fantastisk kolleksjon, med lekre farger og fantastisk snitt. Er det noe jeg liker veldig godt, så må det være de varme kose genserne.

Men for all del, la oss få sommeren først...

xx Dajana

Helt COCOCocooo, jeg elsker denne lebestiften, fra Chanel, Rouge Coco Shine. 

Perfekt til sommeren, med flott hvit kjole og solbrun hud.. I die!

Nå skal jeg sitte ute på verandaen, drikke kaffe og spise kake, jeg elsker kaker! Kos dere masse i dag!

I know I will...

xx Dajana