juli 2011

Pudder rosa...Her om dagen var jeg ute å handlet litt, og da kom jeg over disse to herlighetene. Kan vise dere bedre bilder en annen dag. De nærmeste dagene må jeg pakke og slikt, til jeg reiser på lørdag. Så vil bli litt hektisk med andre ord... Gleder meg masse til sol og varme!

xx Dajana

Fall essentials

       

 

 


Det er en fantastisk høst mote i vente. Varme gode gensere, og ikke minst behagelige fargekombinasjoner. Motevisningen fra Chloe passer utmerket til en casual og klassisk look denne høsten.


xx Dajana


Finally your mine, Hermes...I love you...

xx Dajana

Hvilken ville du ha valgt?

"Purse crazy" er en fin måte å forklare hvordan hjernen min har det akkurat nå. Jeg blir rett og slett gal, fordi jeg ikke vet hvem som er finest. Jeg elsker begge disse veskene, men når jeg ikke har holdt de i hendene, da blir det ekstremt vanskelig å vite hvem jeg skal gå for først. Herregud for et idiotisk "problem" jeg har... Men jeg kan ikke noe for at jeg elsker vesker i god kvalitet og tidløst design. Er dere ikke enig?

Først vil jeg vise dere denne vesken fra Balenciaga, utrolig tøff og stilig veske. Men er den kanskje litt for tøff for meg?

Så har vi selvfølgelig Chanel, denne er en av mine favoritter... God, you are so sexy leather purse! Denne passer perfekt til alle antrekk og er tidlløs. Mine barn kan arve den til og med! Trenger jeg si mer...

Da er det endelige spørsmålet, hvilken ville du valgt? 

xx Dajana

New ShoesHei alle sammen! Hvordan er sommer ferien deres? Jeg har det kjempe fint, skal reise om 6 dager, gleder meg! Kjøpte disse fine skoene på sandvika storsenter, for noen uker tilbake. De er fra Brasil, og ekstremt gode å ha på... Ingenting er vel bedre enn det? Bilde yter ikke skoens rettferdighet, men sånn er det nå bare. 

xx Dajana

Kjøpe eller ikke kjøpe?Snakk om dillemma! Hva synes dere?

xx Dajana

Pink in Paris...How beautifull is this? Every girl's dream...

xx Dajana

Hit skal jeg...

Kypros er neste destinasjon... Om 13 dager er jeg på dette luksus spa hotellet, og slapper av. Can't wait! Dette hotellet er bare 1 år "gammelt".. Dette er altså det første eco-friendly spa hotellet på Kypros! Skal bli spennende å se hvordan det er der...

xx Dajana

Bør jeg kjøpe denne?

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.

 

Hva mener dere om dette skjørtet? Jeg elsker det, men burde jeg kjøpe eller ikke?

What do you think?

xx Dajana

She is beautifullGod kveld alle sammen! 

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har det bra, og teller dager til ferien min starter! Kan ikke vente! Bare 6 dager til!

Jeg kom tilfeldigvis over dette vakkre bilde av Olivia. Jeg mister pusten når jeg ser dette bilde. Hun er så pen, jeg liker håret og sminken utrolig godt på dette bilde. Hun er helt klart mitt stilikon, kler seg altid lekkert og sminken er feilfri... Men at mange sier hun er en bitch, er ikke akkurat positivt... Samme kan det være, jeg synes ihvertfall hun kler seg fint!

xx Dajana

Kunsten av Hermes...

Jeg har lenge sett på disse flotte og fargerike skjerfene fra Hermes. De er så lekre til siste detalj! Får frysninger på kroppen av å tenke på det!. For noen uker siden holdt jeg det perfekte sjerfet i hånden.. Men da jeg hørte prisen snudde jeg og gikk rimelig fort. 8000,- for ett sjerf er galskap, men samtidig, akk so beautifull.... Vuderer om jeg heller skal velge i ett som er litt mindre og kanskje ren silke... Det er typisk meg å plukke ut det dyreste. Ikke min feil!

Hvem bryr seg, så uansett. Det å kunne se hvordan de lager sjerfene er en ren kunst i seg selv... Derfor tenkte jeg at dere også ville se! Husk at dette er ferdig produktet, det er en lang prosses fra begynnelse til slutt...

Hva synes dere? Gøy ikke sant!

xxx Dajana

Topp 8, vil ha denne uken

 

God kveld alle søte lesere! Håper dere har det bra?

Vil dele med dere, mine favoritter denne uken, hva jeg gjerne skulle hatt i klesskapet mitt... Støvlettene og den herlige ponchoen, er absolutt en sikker vinner til høsten. Jeg er 100 % sikker at den vil bli en av høstens store trendsetter. Den er pen å se på men ikke minst behagelig å gå med. Det er helt klart viktig!

xx Dajana


Leather and GoldJakke - By Malene Birger / Skjørt - Gina Tricot /  Armebånd - Bik Bok


xx Dajana

Ny Louis Vuitton...Louis Vuitton Key Pouch


Hei alle sammen! jeg må si det er veldig irriterende å søke opp vesker og slikt på Youtube, fordi det finnes nesten ingenting om LV noe vesken(!). Er veldig gøy å sjekke de forskjellie veskene på internett, før man bestemmer seg for hvilken man eventuelt vil velge. Derfor vil jeg vise dere noen bilder av den nye Key Pouch'en jeg kjøpte for noen helger tilbake. Den er så søt og liten, perfekt til nøkkler o.l. Jeg må ærlig innrømme, at jeg har en kjærlighet til Louis Vuitton... Men er også litt i tbil om jeg vil ha en ny veske, eller om jeg velger ett annet merke... Hva mener dere?

xx Dajana

03.07.11Hei alle sammen! Håper dere alle har det bra?

Nå har ferien startet for de fleste, mens jeg har enda litt under to uker på jobb før jeg kan slappe av i 3 uker. Det har vært mye frem og tilbake dette året. Min mor har ikke vært bra i veldig lang tid, vil helst ikke gå inn på det. Så derfor er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre denne sommeren. Det kan kanskje være greit å ta det på sparket...

Hva er deres sommer planer?

xx Dajana

Noen høst favoritter

 

Chloe
          Donna Karen


Selv om været de siste ukene, kan minne oss om høsten. Så kan jeg ikke legge skjult på at jeg heller vil tenke på sommer varmen. Men det er ikke mange månedene før alt snur igjen. Solen har alt begynt å snu seg mot mørkere tider. Så derfor er det veldig viktig at vi alle nyter de lange lyse dagene, før mørket faller over oss. Jeg må av den grunn, si jeg føler mer for å kle meg i varme plagg og skinn bukser.


Disse plaggene over er noe jeg absolutt kommer til å satse på til høsten. Gull smykker, helst i blank stål, varme gode gensere og skinn bukser. Comfy, er nøkkel ordet!

Hva er deres høst favoritter?

xx DajanaI want it all...Nydelig, er lov å drømme! 

xx Dajana