august 2011

Feel the sun...Lovely...

Disse kjøpte jeg på Kypros i sommer, de er fra Chanel. Helt klart min favoritt akkuratt nå. Elsker de!

xx Dajana

Outfit

Ponytail and red nails

God kveld alle sammen! Nå har jeg virkelig vært produktiv, sittet i 2 timer å studert. Det er så spennende! Seriøst... Men nå må jeg legge boken bort og pennen ned, ta en liten kake pause! Jippi vel fortjent. Anyways, jeg har virkelig lagt min elsk på hestehalen i sommer, ikke minst røde negler. Hjelp! Jeg har ikke brukt noe annet enn fransk manikyr siden ungdoms skolen. Men det er tid for forandring!

xx Dajana

My New Chanel

Snakk om perfekte... Endelig fant jeg ett par i brunt som er gode å ha på men ikke minst tidløse. I love! 

xx Dajana

I Love Her Hair


Jeg har lenge hatt langt hår, ikke minst tar det evigheter å få spart det opp. Men av en eller annen grunn synes jeg denne frisyren til Olivia Polermo, er bananas! Jeg klarer nok ikke å klippe det så kort med en gang, men må ærlig si at jeg er inne på tanken. Men så kommer spørsmålet, "Blir jeg fornøyd?".

Snart skal jeg til frisøren igjen, og da tenkte jeg kanskje å gjøre en liten endring, men ikke stor... Jeg elsker langt hår, men helt ærlig er det mye jobb med det. Dessuten, ville det vært fint med en forandring. 

What do you think?

xx Dajana

Detaljer...
Detalj bilder elsker jeg! Det er så flott inspirasjon... Nå skal det jo sies at det disse menneskene har på seg, er ikke akkurat billige. Men det er det som er så gøy med mote. Det lar deg utforske og finne klær som er litt rimeligere men moteriktige akkurat den sesongen. Jeg mener at det er lurt å bruke litt ekstra penger på klær og sko som er tidløse og av bedre kvalitet. 

Fashion is fun!

xx Dajana

Påske kylling


Miu Miu
Jeg elsker denne fargen, varm og frisk. Den passer til høst som til våren. Må skaffe meg en topp i gul-orange farge...


xx DajanaSomething about this outfit that I ...L.OV.E

xx Dajana

Chanel Fall 2011
K L have done it again! Fantastisk kolleksjon, spørr du meg. For noen detaljer! I die...

Jeg elsker at høsten skal være i kledd svart og hvit, rent og klassisk. Når jeg ser denne kolleksjonen tenker jeg litt på Coco Chanel og 80-tallet. Maskuline linjer med et feminint preg over seg.


I lOVE IT

xx Dajana

Love this dress...


Helmut Lang

xx Dajana

Hot or Not?

 

 Jeg synes disse skoene er kule. Litt maskuline, noe som er fint å kombinere med feminine plagg.

Hva mener dere? Høstens it sko?

xx Dajana

Louis Vuitton

Jeg simpelthen elsker Louis Vuitton. I går var jeg med pappa til Louis Vuitton for å hente hunde halsbåndet som jeg har vært på venteliste i alt for lang tid.  Endelig fikk Lilli min det perfekte halsbåndet... Kan vise dere, om det er noen som ønsker det?

Uansett, klarte jeg ikke å dy meg å titte litt på veskene der inne, som noen av dere vet, er jeg på jakt etter en ny veske, helst svart. Jeg kunne tenke meg Chanel, men helt ærlig så blir den litt for liten, i forhold til at jeg drar med meg masse til en hver tid. Dessuten synes jeg over 20 000 er litt for mye, til en hverdags veske... Blir nok lurere å invistere i den mindre versonen av 2.55...

Men så kom jeg over denne herligheten til Louis Vuitton, Lumineuse pm. På videoen er det den burgunder røde "cross-over" vesken, jeg kunne tenke meg den i svart. Jeg blir ikke enig med meg selv, for jeg ser på det å kjøpe en så dyr veske, som en invistering. Jeg tror jeg får vente litt å se, må tenkte litt på den vesken før jeg tar noen avgjørelse.Hva mener dere? Synes dere den er fin?

xx Dajana

Vi må stå sammen

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme i Norge, og jeg må starte med å gi min dypeste medfølelse og kondolanse til alle offrene fra regjeringskvartalet og de fra utøya. Jeg har ikke ord, for hvor forferdelig dette er. I en stund som dette må vi alle omfavne hverandre, vise kjærlighet og ikke minst støtte hverandre... Som Jens Stoltenberg selv sa " Om en kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen".

 

Vi må stå sammen Norge

=(

xx Dajana