november 2011

- 30% på ALT i morgen hos Vero Moda!

God kveld alle cupcakes!

Her kommer nyheten jeg lovet dere! I morgen er det - 30% på alle varer hos Vero Moda! Ja du leste riktig! 

Butikkene det gjelder er; Karl Johan, Stortorget, Stortingsgaten, Aker Brygge, og Pieces på Oslo City!

Så nå gjelder det å shoppe masse, da vi har mye flotte varer i butikk... Du trenger kanskje en ny kjole til jul, eller julegaver til veninnene dine? Now is your chance!

Håper vi sees i morgen!

xx Dajana

Under The Mistletoe

Nå er det ikke lenge til julen ringer inn. Jeg har allerede begynt å komme i jule stemning, spesielt med denne sangen fra Justin B. For å være helt ærlig har jeg ikke vært noe stor fan av denne gutten, men her klarer han faktisk å sjarmere meg litt... Nydelig sang, perfekt å høre på mens jeg pakker gaver og drikker gløgg!

Planleggingen er i full gang, så nå kan julen sagte men sikkert komme...

xx Dajana

Balenciaga City


Hei skjønne lesere!

Hvordan har helgen deres vært? Er dere klar for en ny uke?

Jeg har hatt en rolig og avslappende helg. Denne uken venter jeg mye stress, men det er heeelt greit!

Jeg sitter å drømmer om denne herligheten her, Balenciaga City... Er det noen som vet om noen butikker i Oslo som selger denne??

xx Dajana


Inspirasjons tegninger


God kveld cupcakes!

Håper dere har en fin lørdags kveld. Kvelden tilbringer jeg med nære og kjære, med gløgg og hjemme lagde (Dajana's) makroner, herlig! Kan det bli bedre...

Jeg kom tilfeldigvis over disse bildene, tegnet av en kjempe flink jente! Måtte bare vise dere, herlig inspirasjon! Disse må jeg ramme inn og henge på veggen hjemme...

xx Dajana

Følg med Vero Moda jenter!Som noen av dere har skjønt, har jeg begynt i ny stilling i Vero Moda. Bare denne gangen er det for flagship butikkene i Oslo. Noe som vil bety at dere lesere skal få all info om ting som skjer hos oss. Jeg kan ikke røpa alt riktig enda, men for de av dere som har mulighet å ta en tur innom butikken, hold av datoen 1 desember!! Dette er noe dere kommer til å like!

Følg med på bloggen de nærmeste dagene, så kommer info senere ;) Til da kos dere masse i helgen cupcakes! 

I wish, I wish...

La meg først starte med å si, endelig har jeg fått pc'n tilbake! Den har vært på reperasjon i 2 uker... Tort og svie, mildt sagt!

Uansett, snart er det jul og jeg har laget en liten "Wish list". Går ikke i rekkefølge, vel og merke...  Hvert år er det vanskelig å finne ut av hva man ønsker seg, men heldigvis samler jeg på disse Marie glassene (bildet under), de koster tross alt 899,- stk. Men såå lekkre å se på, jeg gleder meg til å dekke bord med porselen service og sølvbestikket mitt, til spesielle anledninger så klart... I hvertfall her er listen...

 

1. Marie glass fra Hadeland glassverk, Øl/Røvin 26cl

2. Marc By Marc Jacobs Iphone 4 deksel, www.net-a-porter.com

3. OBH Nordica ismaskin.

4. Diptique duftelys, kjøpes på Høyer på Egertorget

5. Bok, 100 Contemporary Fashion Designers, kjøpes på www.shopbop.com

6. Burberry skjerf, Giant Check Scarf Cashmere.

7. Bohemia Eminece Lysestake H:35,5 cm, Tilbords

 Hva ønsker du deg til jul?

xx Dajana

I'm Back!

Hei alle søte lesere!

Nå er det alt for lang tid siden jeg har blogget. Beklager, men de siste to mnd, har det skjedd mye i mitt liv. Trenger ikke gå i detalj, men fremover skal det bli litt mer blogging.

Det jeg kan si dere er at jeg har begynt i ny jobb, det er en kjempe mulighet for meg, men også en mer krevende jobb, vel og merke... Jeg ble tilbytt en ny stilling i Vero Moda i Oslo distriktet, som Distrikt merchandiser. Jeg har nå ansvaret for de 5 flagship butikkene i Oslo (altså de viktigste), Karl Johan, Stortorget, Stortingsgaten, Aker brygge og Pieces Oslo City. That's a big deal! 

Det blir en mye mer variert hverdag og større ansvar, I like it!  Så fra nå av kommer jeg til å blogge om mine butikker, eventuelle nyheter events o.l. Stay tooned! =)

xx Dajana