Mote

My new bag, Chloé

Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin påske? Som tiden flyr, nå er det endelig april måned, og det er tydelige vårtegn ute! Kan det bli noe bedre? =)

Jeg har fått noen ønsker om et nytt veske innlegg, og dette er min nyeste herlighet til samlingen... En Chloé Marice Bag. For de av dere som lurer så kjøpte jeg den i oktober i fjord... En søt og praktisk veske som kan brukes til så masse, og på flere forskjellige måter... Her er en bilde serie, enjoy! 

Håper dere likte innlegget... Kos dere videre søte lesere! =) 

 

xoxo Dajana

Fredags inspo!

God kveld og hei alle sammen! 

For si det er en stund siden jeg blogget sist. Men jeg må være ærlig med dere, jeg føler meg ikke helt i form, er litt nede for å s det på den måten... Jeg ønsker ikke å gå noe inn på det, da dette skal være en positiv og hyggelig blogg å lese! =) Derfor håper jeg på deres forståelse at jeg er litt borte, til jeg føler for å blogge igjen. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan! 

Jeg tittet litt på en nettside, der jeg nesten til daglig går innom for å få litt inspirasjon til garderoben! Her har jeg tatt noen bilder jeg synes så absolutt er en inspirasjonskilde! Enjoy lovelies! <3

 

 

Håper dere alle får en fantastisk helg, og en riktig God Påske! <3

xoxo Dajana

 

Olivia Palermo Inspo

God lørdag alle sammen! 

Er det en jeg rett og slett blir så inspirert av, så er det Olivia Palermo... Hvem kan si noe annet?! Hun er rett og slett perfeksjon fra topp til tå. Og jeg må innrømme at jeg er så sjalu på garderoben hennes! Bare se på noen av disse bildene jeg samlet sammen.. For ikke å nevne håret hennes er altid så perfekt! 

 Håper dere likte bildene.. Dere får ha en flott helg videre! 

xoxo Dajana

My Hermes

Hei på dere! 

Det er søndag og jeg har fått unnagjort masse oppgaver som sto på agendaen i dag, for å nevne noen... Trening, check, rydding, check, lesing, check! Føles godt, så nå skal resten av søndagen nytes! Har dere noen planer? 

For snart over ett år siden, viste jeg dere ett av mine Hermes armebånd og for en liten stund siden kjøpte jeg en til... Denne gange ble det den tykkeste av disse armebåndene, den andre jeg har av samme typen er litt tynnere, så denne kan jeg bruke alene, og da vil den synes godt! Ikke minst valgte jeg den i en flott og tidløs farge... 

I love it...

Dere får fortsatt ha en fin helg, alle sammen! <3

Hva synes dere? 

xoxo Dajana

 

Skal, skal ikke kjøpe Parajumper?

Hei på dere!

Jeg trenger litt hjelp fra dere lesere, om jeg skal kjøpe denne jakken? Men jeg sliter litt med farge valget.. I dag har jeg en rød vinter jakke, Canada Goose, for å være mer nøyaktig. Den har virkelig holdt meg varm, når det er kalde vinter dager her hjemme... Ettersom den jakken kan bli litt for varm til tider, og ikke minst lite pen å se på.. Så føler jeg at nå er det på tide å skaffe seg en som er litt tidløs, men samtidig anvendelig til hverdags som til fest... Derfor har valget mitt fallt på en jakke fra Parajumpers long bear... Selv om det er ganske irriterende å se denne jakken overalt, så synes jeg at den er så fin at jeg ikke kunne tenke meg noen annen enn denne heller... Hetten på jakken er så fin! Bilde 1, farge Beige... 

Bilde 2, farge Sage...

 

Som dere kanskje skjønner så er det litt vanskelig å velge farge... Derfor spørr jeg dere, Hvilken farge skal jeg velge?

 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin helg! 

xoxo Dajana


Vi hadde det topp, men alt endte blodig!

Hei på dere!

Jeg må beklage dårlig blogging den siste uken.. Jeg har vært på hyttetur, noe som var fantastik gøy! Vi koste oss med aking, bastu og snø bading for å nevne noe! Haha, noe så morsomt! Her er noen bilder fra turen...Ett av høydepunktene var da vi skulle komme oss opp på toppen av fjellet... Og veien var ikke måkt! Haha! Vi hadde det kjempe gøy med å prøve den nye 4-hjulstrekkeren, men klarte desverre ikke å komme opp! Så vi ble sittende i bakken å vente på at traktormannen skulle komme til unnsettning! Det var virkelig en flott om morsom start på hytteturen vår! hihi! 


På turen hjem møtte vi tre stk vakre elg! De er så skjønne! Jeg klarte ikke å fange den siste...

 

Men skal si at dagen jeg dro hjem endte helt traumatisk! Kort fortalt, ble min kjære Lilli (hund, for de som ikke vet hvem Lilli er) skadet ved å leke med en jakt hund. Jakt hunden er mye større enn Lilli og det gikk nok litt villt for seg. De løp fritt og lekte mens bilen ble pakket og klar, i det jeg hørte hyl og knurring, slapp jeg alt jeg hadde og spurtet mot Lilli! Jakt hunden ble helt sjokkert og trakk seg unna, mens Lilli var fly forbanna og knurret mot jakt hunden. Jeg skulle ta en titt på henne for å se om alt var ok, da det plutselig sprutet blod i alle kanter! Jeg fikk helt panikk, og ropte på hjelp! Jeg klarte ikke å se hvor alt blodet kom fra, men det sprutet fra nesen hennes! Min kjære bebi, var i sjokk og forvirret over hva som skjedde med henne. Jeg fikk heldigvis hjelp av eierne til jakt hunden, og det så ut til at hun bare hadde fått en liten rift i nesen. Vi klarte ikke å se noen tydelige skader... Men jeg skal si at jeg ble livredd, jeg var dekket i blod, og det så ikke ut til å stoppe. Ett øyeblikk trodde jeg at hun skulle dø! Men etter å vente lenge, så det ut til å gi seg, ihvertfall ble alt mye mindre blodig... da vi satt oss i bilen for å kjøre hjem, nektet Lilli å sitte i buret sitt, så det ble til at hun lå på fanget mitt og sov hele veien hjem...

Stakkars jenta mi! Jeg vet at jakt hunden ikke mente noe vondt, og alt skjedde så fort, at det var umulig å få med seg hva som skjedde. Jeg takker Gud for at hun er helt fin og ingen varige men. Hun ble bare trøtt og sliten etter å ha mistet så mye blod. Heldigvis ser alt bra ut nå.

Men som dere da forstår så har jeg ikke hatt helt tid til å tenke på blogging, da jeg også har vært urolig etter hendelsen.. Ikke minst så har jeg hatt enormt mye annet å gjøre også.. Jeg håper dere forstår!  

Håper dere alle har hatt det fint! 

xoxo Dajana