Sminke

YSL makeup

God lørdags kveld alle søte lesere!

Håper dere har en fin helg så langt? Jeg har det topp, kan ikke bli bedre! Kan det bli noe bedre når vi hadde et så vakkert vintervær i dag?! Ja sier kanskje noen, men jeg mener nei, dette var mer enn perfekt nok! =) Hehe... Som dere kanskje ser så har jeg endret litt på bloggens utseende! Noe som bloggen trengte, ekstremt mye!!!! Den er ikke helt ferdig enda, er overhode ikke fornøyd med hovedbildet på bloggen, men den blir ferdig, med litt finpuss... =)

Jeg ønsker å vise dere noen av mine sminke must haves og mine absolutt favoritter... 

Jeg bruker denne YSL Fondation touche eclat veldig ofte, men varierer litt med pudder for at det ikke skal bli tungt på ansiktet.. For de av dere som lurer så har jeg fargen B50. Jeg har tidligere brukt Chanel vitalumiere i fargen B40 for å sammenlikne... Jeg anbefaler så absolutt YSL fondationen nettopp fordi den gir en naturlig look, og har et godt hold! Om jeg skulle velge så tar jeg YSL fremfor Chanel fondationen... 

Videre bruker jeg den magiske pennen YSL touche eclat, nr 1, som er i "familien" til fondation jeg snakket om over... For de av dere som ikke har prøvd denne før, please do, it is pure magic! 


For å vise/ forklare dere hvor jeg påfører dette produktet, vil det bli lettest å forklare med ett bilde. Mine områder er for øverig  øyelokk, under øynene og neserygg. Jeg synes det blir finest å fremheve øynene med highlighting, og det får være nok, husk at det kan se veldig oversminket og unaturlig ut dersom du påfører for mye av dette produktet...

For å avslutte looken bruker jeg denne YSL cream blush, så lett og påføre, for ikke å glemme drøy! Den holder veldig godt, men er best på ansiktet dersom du har flytende fondation. Jeg viser dere hvordan den ser ut på hånden min, men jeg har tatt litt ekstra på slik at dere skal klare å se fargen. Det går ann å regulere mengden på hvor mye du vil bruke, og dersom du påfører litt for mye så er det bare å gni det litt så blir det perfekt! Yey! 

Og slik ser resultatet ut! Håper dere fant dette innlegget interesssant? Give me feedback! 

xoxo Dajana